Melyik változat kevésbé rossz az ötéves gyereknek?
Figyelt kérdés
1. Az apja nem látogatja egyáltalán.
2. Az apja évente kétszer látja pár napra, de bizonytalan hogy mikor. Közben nem keresi, másik családja van.
2016. máj. 25. 16:47
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. máj. 26. 06:27
12/15 anonim válasza:
Nevelési tanácsadóba menjetek!Óvoda beutalhat,tb fizeti.Ott az is kiderülhet játékos formában,a kislány mit gondol erről a kérdésről.De ha nem keresi,akkor lehet nem erőltetném.
13/15 anonim válasza:
Velem az egyes változat esett meg, abszolút semmilyen lelki károk nem értek. Egyszerűen az volt a természetes, hogy nincs, nem is hiányzott egyáltalán. Nincs kapcsolat, nincs kötődés, én az egyes verzióra szavazok.
14/15 anonim válasza:
Én is az egyesre voksolok, de nem vagyok szakember.
Most abban mi a jó, hogy évente kétszer méltóztatik bekukkantani a gyerek életébe, aki eztán hónapokig lesi, mikor jön már megint apa...szerintem könnyebb feldolgozni azt, hogy nincs és kész, mert ez BIZTOS és akkor ezt kell feldolgozni. Pont.
Míg a vagy jön vagy nem BIZONYTALAN. Itt most melyiket dolgozza fel, hogy van, vagy azt, hogy nincs?
15/15 anonim válasza:
Az 1-re szavazok (nálunk is kivonult Apuka a gyerekek életéből ha nem is ennyire drasztikusan). A bizonytalanságnál a biztos rossz is jobb ráadásul nem emléksztetnek évi 2x hogy van apám de le se szar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!