Az legújabb skype nagyon béna, és az én kis teljesítményű laptopomon nem működik rendesen! A régi verziókat szerettem, de azt nem engedi használni! Help?
Az új skypenak annyi a baja, hogy nagyon lassan jelentkezik be, ezen kívül szinte mindig offline vannak a partnereim, azok is, akik amúgy fent szoktak lenni. Hívni nem tudok senkit se, mert azt írja ki hívás közben. hogy a számítógép teljesítménye gyenge. Oké, tudom, hogy gyenge, mivel ez egy kis teljesítményű laptop (akkor is ha most cserélték ki a winchastert). És a hívás megszakad, az online partnert meg offline-nak mutatja.
Szóval lényeg a lényeg, nem tudom használni, a régit akarom! Le is töltöttem, de nem engedi használni, kilép és azt írja, telepítsem az újat! :S
Most mi a teendő?
Próbáld meg ezt szedj le egy netbook kompatibilus skype-ot talán az már jó lesz neked:)
Köszi szépen!! Intézkedek :D
Plusz talán nem véletlenül hülyéskedik a skype, csináltam egy képet. Szerintetek ez normális??
A Google chrome 6x van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!