Én vagyok a rossz?
Figyelt kérdés
Édesanyám sokszor iszik de alkohol nélkül is rengeteg alkalommal elhordott minden fèle k***ának már 9 éves koromtól. Ma ismét olyan csúnya szavakat és hogy b*szógép vagyok és hogy a g*ecis d*g kutyám ne menjen be hozzá. Fel idegesítettem magam és köptem egyet és a külön bejáratú lakásom kulcsát (az udvar közös sajnos) elvettem. Elegem lett belőle soha sem bántom meg akkor se ha ilyet mondott de betelt a pohár. Azt mondja neki szavajárása és mondtam neki hogy ha az lennék se kellene bár mikor neki mondta ezt a bátyja vagy apám akkor rosszul esett neki de én nézem el. Lehet nem volt szép tőlem bár nem őt köptem le pedig ő is megérdemelte volna. Miért kell bántani nem adok rá okot amiben tudom segítem és nem vagyok soha tiszteletlen sem.2016. máj. 22. 15:48
1/3 anonim válasza:
Miért te lennél a rossz? Ha már iszik is az elég baj, de apukád nem segít vagy valaki?
2/3 anonim válasza:
Dehogy vagy rossz. Az embernél van,hogy elszakad a cérna. Anyukáddal ezeket a pia mondatja. Egy józan pillanatában mondd el neki,hogy ez neked nagyon fáj,hogy így beszél veled. Amúgy a tisztelet meg nem jár automatikusan,ki kell érdemelni
3/3 anonim válasza:
húúú de önáló valaki a mama telkén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!