Lányom 20 évesen a párjához költözne, engedjem?
A lányom végre szerelmes lett egy 24 éves fiúba. S félév együttjárás után összeköltöznének a nyárra. Egyetemi kollégiumban ismerekdtek meg. Bár a lányom diszkréten hallgat h kollégiumon belül mennyire laknak együtt, de van egy olyan érzésem hogy sokat töltenek egymásnál.
Ennekellénere nekem oly furcsa h ily korán összeköltöznének közös szobába. Végülis tegyék amit jónak látnak, de mégis túl korai. Én mondom neki hogy minek egy szobában lakni nem elég az egy épület. Szerintetek?
Dilemma lehet számodra, de én örülnék, ha a lányom ennyire bízna bennem. Szerintem ezzel nincs semmi gond. Én 3 és fél éve vagyok a párommal. 22 éves vagyok és lánykoleszban lakom. Ő meg egy más helyen. Mi is szerettünk volna összeköltözni. De anyukáéknak csak bejelentettük, hogy nyáron mindketten megyünk Amerikába és ott majd egymást kell támogatnunk és együtt lakunk.
Meglepődtem, hogy mennyire jól reagáltak az én szüleim.
Szóval: támogasd. Fél év, mai világban már nem is olyan kevés.
Engedd nyugodtan. A sok hülye azt sem tudja, mit jelent a "felnőtt" szó.
Összeköltözésnél kiderül sokminden, lehet nem is bírják majd egymást. :D
21 éves voltam, mikor 3 hónap ,,összejárogatás után összeköltöztem a párommal. Ma már a férjem, lassan 7 éve vagyunk együtt.
Semmi rossz nincs abban, ha összeköltöznek. Ugyebár lakva ismerszik meg az ember... Így legalább el tudják dönteni, hogy tényleg egymáshoz valók, vagy sem.
Szerintem 20 évesen már mindenkinek önálló és megfontoltabb döntései vannak. Már nem egy 12 éves, aki azzal dobálózik, hogy majd a szerelmével igy meg ugy..
Szóval nagylány,céljai vannak.Saját útjára kell állnia .Az hogy a szülőknek ez nehéz,mert a kicsilàny felnőtt.. Idővel csillapszik :)) Élet rendje.
Nem ertem,miert kell ennyire a kerdezonek esni?mi is 20 evesen koltoztunk ossze,fel ev egyuttjaras utan a parommal,mi is ugyanúgy "engedelyt"kértünk a szuleinktol..egyrészt,mert most 30 evesen is a szuleink,es kikerjuk a velemenyuket,mert 20 evesen ok támogatták a tanulmanyainkat,tehát boven volt beleszólásuk abba,hogy mire adnak pénzt. Szerintem ez egy normalis csaladban igy működik...
Kerdesedre valaszolva,vagy korai vagy nem...ezt az ido donti el,de proba nelkul sosem tudják meg..tanulnak belole.
Nálunk ,mint utobb kiderult egy lyukas garast nem adtak volna a kapcsolatunk jovojeert a szüleink..felelotlen fellangolasnak gondolták..azota hazasok vagyunk,gyerekeink vannak,eltelt tíz év,es ugyanugy dúl a szerelem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!