Ez normális és én nem tudom megfelelöképpen tolerálni?
Figyelt kérdés
Van egy barátom 4 honapja vagyunk ténylegesen együtt (hosszu történet amugy régebb ota) összeköltöztünk tökéletesen elvoltunk . Édesanyám elvált nevelöapámtol ahonnan van egy kisöcsém . Ahoz, hogy dolgozni járhasson kiköltöztünk hozzánk az albibol mondván édesanyámnak is segitünk és mennyit sporolunk . Na már most édesanyám rendszeresen elövesz valamiért . Most az uj heppje ,hogy ne menjek szórakozni üljek itthon és vigyázzak az öcsémre mert nem csinálok sosem semmit és ennyit megtehetek. Jelzem majdmindennap én vigyázok öcsémre hordom oviba stb . A gyerek apja rendszeresen ellenem hergeli a gyerköcöt igy inkább én vállalom . A sporolos részéröl nem is beszélve hiszen miota ide költöztünk azota sokkal rosszabbul jövünk ki anyagilag .. ezt elkéne tűrnöm ? 21/L2016. máj. 21. 20:57
11/14 MZ.per.X válasza:
Igazából nem értem mi a kérdés, rég elhúztam volna a pi.csába.
12/14 anonim válasza:
mibe le fogadnám hogy te nem dolgozol és oda költözteted a pasidat csak nem tetszik hogy anyád nem tart ingyen mind kettötöket
méghogy sporolni...
13/14 A kérdező kommentje:
Na szerintem most tedd takarékra magad ! Kezdjük ott azért nem dolgozom mert iskolába jártam ami mivel esti volt nem mehettem dolgozni . Sosem volt a stilusom máson élösködni felétek lehet ez a módi ... mindig is dolgoztam volt ,hogy az iskolába nem mentem a diák munka miatt .. és azért költöztünk vissza mert édesanyámnak szüksége volt rám .. eddig is mindig én dolgoztam meg azért ami kellett ..
2016. máj. 24. 18:46
14/14 A kérdező kommentje:
Meg ha olyan okos vagy . Szerinted az albérletbe ki fizetett mert nem anyám ..
2016. máj. 24. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!