Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan magyarázzam el az...

WRECKtheLEMON kérdése:

Hogyan magyarázzam el az anyámnak hogy az teljesen normális ha néka sokat játszok játékokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok, hosszúhétvégén a szüleimmel elnentünk elhozniba bicikliket a régi házunkból, a szüleim tovább mentek biciglizni, de nekem nem volt kedvem bicajozni, ezért inkább hazamentem és játszottam csgo-val, késöbb otthon filmet néztek amíg én játszottam, este az anyám bejött a szobámba és megkérdezte, hogy szerintem normális-e, hogy ennyit játszottam (kb 9órát játszhattam, szüneteket is tartottam), éreztem hogy szerinte nem normális ez, csak mondta, hogy tőle nyugodtan játszhatok hajnalig is, de éreztem hogy lecseszne, ha tovább játszanék + el is vette a kedvemet a játéktól.

Amúg az tényleg NAGYON ritkán fordul elő hogy 4-5óránál többet játszok + csak azért engedtem meg magamnak h ennyit játszak mert hosszúhétvége volt. Úgy érzem, hogy szerinte egyáltalán nem normális, hogy ennyit játszok (még a filmnézést is jobb ötletnek tartja a játéknál, de ha egyszer nincs kedven filmet nézni + a filmnézésből csak a tanúságot vonhatnám le, a játékkal fejlesztem a reflekszeimet, a koncentrációmat, finom motoros mozgásokat és a csapatmunkát).

Hogyan magyarázzam el neki, hogy az teljesen normális, ha szoktam játszani, még az is ha RITKÁN de néha sokat.

(Csak hosszúhétjégén vagy iskolai szünetben engedem meg magamnak a sok játékot + nem szoktam több napon keresztül játszani max lenyomok egy egy napos maratont)

2016. máj. 16. 01:58
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Ja és 15 éves fiú vagyok, valamint nem szoktam rage-elni a gép miatt és csak a szabadidőmet töltöm játékokkal.
2016. máj. 16. 02:01
 2/26 anonim ***** válasza:
64%
neki van igaza 15 évesen meg kéne tanulni élni nem egy szobában kuksolni
2016. máj. 16. 02:09
 3/26 anonim ***** válasza:
65%

A napi 4-5 óra is sok, nemhogy 9.

2 körül vége a tanításnak, hazaesel fél 3-3 óra majd este 8-ig ülsz a gép előtt.

Tanulás? Barátokkal eltöltött idő? Szülőkkel való beszélgetés?

Magyarázhatod neki ami szerinted igaz, de nagyon tévedsz.

2016. máj. 16. 02:09
 4/26 anonim ***** válasza:
13%
Én évekig CS-ztem ebben a korban mint te de egy idő után abbahagytam. Évekig toltam napi 6 órákat vagy többet is de aztán vége lett ennek a korszakomnak olyan 18 évesen. Azóta haverozok, koncentrálok a jövőmre és élvezem az életet. Majd kijössz ebből a korszakból, nyugi.
2016. máj. 16. 02:51
 5/26 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem tulzasba viszed, ennyit ulni a monitor elott nem egeszseges. En sem vagyok sokkal jobb (elofordul egyszerre 2-3 ora far cry-ozas), de nagyon vigyazz, hogy ne zarkozz el a kulvilagtol sem. :) az ocsem sajnos nem tudta visszafogni magat, most 18 eves es ha nem megy iskolaba, akkor napi 17 orat gepezik, a maradekban alszik egy keveset.

23N

2016. máj. 16. 03:10
 6/26 anonim ***** válasza:
70%
Anyukádnak van igaza.
2016. máj. 16. 05:32
 7/26 anonim ***** válasza:
49%
Anyukádnak volt igaza,sok volt .ennyit nem szabad .
2016. máj. 16. 05:43
 8/26 anonim ***** válasza:
81%
4-5 óra is rohadt sok, nemhogy 9.
2016. máj. 16. 07:18
 9/26 anonim válasza:
73%
Én csak hétvégén gépezek de akkorsem nem 9 órát egyhuzamban. Ha tartanál egy szabályt mit tom én 2 óránként tarts egy szünetet kicsit tanulj vagy menny ki ismerősökkel baromkodni akkor már anyukádat se zavarná annyira szerintem.
2016. máj. 16. 07:59
 10/26 anonim ***** válasza:
87%

ilyen szépen sem fogalmazták meg még a függőséget :DD

"fejlesztem a reflekszeimet, a koncentrációmat, finom motoros mozgásokat és a csapatmunkát"

Amúgy ami nem derült ki, hogy a 4-5óra az mindennapos, vagy csak pl hétvégenként?

2016. máj. 16. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!