Hogyan magyarázzam el az anyámnak hogy az teljesen normális ha néka sokat játszok játékokkal?
Sziasztok, hosszúhétvégén a szüleimmel elnentünk elhozniba bicikliket a régi házunkból, a szüleim tovább mentek biciglizni, de nekem nem volt kedvem bicajozni, ezért inkább hazamentem és játszottam csgo-val, késöbb otthon filmet néztek amíg én játszottam, este az anyám bejött a szobámba és megkérdezte, hogy szerintem normális-e, hogy ennyit játszottam (kb 9órát játszhattam, szüneteket is tartottam), éreztem hogy szerinte nem normális ez, csak mondta, hogy tőle nyugodtan játszhatok hajnalig is, de éreztem hogy lecseszne, ha tovább játszanék + el is vette a kedvemet a játéktól.
Amúg az tényleg NAGYON ritkán fordul elő hogy 4-5óránál többet játszok + csak azért engedtem meg magamnak h ennyit játszak mert hosszúhétvége volt. Úgy érzem, hogy szerinte egyáltalán nem normális, hogy ennyit játszok (még a filmnézést is jobb ötletnek tartja a játéknál, de ha egyszer nincs kedven filmet nézni + a filmnézésből csak a tanúságot vonhatnám le, a játékkal fejlesztem a reflekszeimet, a koncentrációmat, finom motoros mozgásokat és a csapatmunkát).
Hogyan magyarázzam el neki, hogy az teljesen normális, ha szoktam játszani, még az is ha RITKÁN de néha sokat.
(Csak hosszúhétjégén vagy iskolai szünetben engedem meg magamnak a sok játékot + nem szoktam több napon keresztül játszani max lenyomok egy egy napos maratont)
A napi 4-5 óra is sok, nemhogy 9.
2 körül vége a tanításnak, hazaesel fél 3-3 óra majd este 8-ig ülsz a gép előtt.
Tanulás? Barátokkal eltöltött idő? Szülőkkel való beszélgetés?
Magyarázhatod neki ami szerinted igaz, de nagyon tévedsz.
Szerintem tulzasba viszed, ennyit ulni a monitor elott nem egeszseges. En sem vagyok sokkal jobb (elofordul egyszerre 2-3 ora far cry-ozas), de nagyon vigyazz, hogy ne zarkozz el a kulvilagtol sem. :) az ocsem sajnos nem tudta visszafogni magat, most 18 eves es ha nem megy iskolaba, akkor napi 17 orat gepezik, a maradekban alszik egy keveset.
23N
ilyen szépen sem fogalmazták meg még a függőséget :DD
"fejlesztem a reflekszeimet, a koncentrációmat, finom motoros mozgásokat és a csapatmunkát"
Amúgy ami nem derült ki, hogy a 4-5óra az mindennapos, vagy csak pl hétvégenként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!