Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan magyarázzam el az...

WRECKtheLEMON kérdése:

Hogyan magyarázzam el az anyámnak hogy az teljesen normális ha néka sokat játszok játékokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok, hosszúhétvégén a szüleimmel elnentünk elhozniba bicikliket a régi házunkból, a szüleim tovább mentek biciglizni, de nekem nem volt kedvem bicajozni, ezért inkább hazamentem és játszottam csgo-val, késöbb otthon filmet néztek amíg én játszottam, este az anyám bejött a szobámba és megkérdezte, hogy szerintem normális-e, hogy ennyit játszottam (kb 9órát játszhattam, szüneteket is tartottam), éreztem hogy szerinte nem normális ez, csak mondta, hogy tőle nyugodtan játszhatok hajnalig is, de éreztem hogy lecseszne, ha tovább játszanék + el is vette a kedvemet a játéktól.

Amúg az tényleg NAGYON ritkán fordul elő hogy 4-5óránál többet játszok + csak azért engedtem meg magamnak h ennyit játszak mert hosszúhétvége volt. Úgy érzem, hogy szerinte egyáltalán nem normális, hogy ennyit játszok (még a filmnézést is jobb ötletnek tartja a játéknál, de ha egyszer nincs kedven filmet nézni + a filmnézésből csak a tanúságot vonhatnám le, a játékkal fejlesztem a reflekszeimet, a koncentrációmat, finom motoros mozgásokat és a csapatmunkát).

Hogyan magyarázzam el neki, hogy az teljesen normális, ha szoktam játszani, még az is ha RITKÁN de néha sokat.

(Csak hosszúhétjégén vagy iskolai szünetben engedem meg magamnak a sok játékot + nem szoktam több napon keresztül játszani max lenyomok egy egy napos maratont)

2016. máj. 16. 01:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Jó kifogás...lusta vagyok, de a tanàr hibàs, aha.

Magad miatt kell az a helyesírás.

2016. máj. 27. 13:32
 22/26 A kérdező kommentje:
Jó, nekiállok megtanulni, am már vagy 2 hete nem gépezek és semmi bajom sincs vele, szóval nem vagyok függő szerencsére (azért "szerencsére", mert láttam az interneten azt a német kisgyereket aki ott kiabál a gép előtt és szétveri a billentyűzetet, a videó kissé megrémített mert persze nem alarok ienné válni) egyszerűen csak szeretek játszani és lusta vagyok, mostmár értem min akadt ki az anyám, mostantól kevesebbet fogok játszani.
2016. jún. 1. 12:47
 23/26 anonim válasza:
Haver én neked adok igazat
2016. aug. 22. 11:59
 24/26 anonim ***** válasza:

Azoknak, akik a tanulással jönnek: az én időmben még nem volt számítógép, mégis úgy mentem érettségire, hogy a tételeket sem tudtam (egyébként köszönöm, jól sikerült, nem átcsúsztam :)).

Baromira nem a számítógépen múlik, az a fiatal, ki nem akar tanulni, megoldja azt anélkül is, el lehet ütni máshogy is az időt.

Szóval nem kéne azért párhzamot vonni a kettő között.,

2016. aug. 31. 17:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem csak számítógépezni lehet tanulás helyett.
2016. aug. 31. 17:56
 26/26 anonim válasza:
pff, tudom h lejárt már ez a kérdés, de én egy hétvége alatt nyomok le egy heti műszakot, ha a kérdező ezt látja, akkor remélem rájössz h ezek a válaszok itt mind csak a 1970-es emberektől jönnek, akik nem tudják h mikre jó meg stb. függöség-függöség de ha a haverok is otthon ülnek és beszélgetsz velük folyamat attól nem fogsz elkülönülni a külvilágtól ...
2017. dec. 21. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!