Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit teszünk az anyukánkért?

Mit teszünk az anyukánkért?

Figyelt kérdés
Ma reggel édesanyám felhívott és szegény nagyon szomorú volt hogy ő nekem mindent megvesz de én nem csinálok semmi olyat hogy ő boldog legyen. Szóval az lenne a kérdés hogy ti mit csináltok? Ugye pénzelni nem nagyon tudom. Hogy szeretem az alap. Mi van még amit én adhatok neki? Esetleg a jó jegyek de már itt az év vége azzal elkéstem. Valaki valami ötlet? :)
2016. máj. 21. 09:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hogy láthatna egy itteni rendezvényen ha ő nincs az országban?
2016. máj. 21. 10:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Mindig felhívom, és meghallgatom a gondjait, annak ellenére, hogy soha de soha nem hallgat rám. De szereti sajnáltatni magát.

Sokkal többet nem tehetek érte, mivel nem engedi és anyagilag sokszor nagyon csúnyán padlóra küldött szándékosan.

2016. máj. 21. 10:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocs, félreértettem. Azt hittem ki akart hívni magához egy kis időre.
2016. máj. 21. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem konkrétan ezt a telefont igazán kár lenne magadra venni, mert amit mondott, annak így kb. semmi értelme. Biztosan túlhajszolt és fáradt és ez most rajtad csapódott le.

Ha hazajön és együtt lehettek, légy vele figyelmes, tölts vele együtt sok időt, addig is beszélgessetek telefonon /skype-on, ahogy lehet. Érdeklődj a dolgairól, hallgasd meg, ha arról beszél, ami foglalkoztatja, és kérdezz is róla, mi jár a fejében, akkor is, ha téged nem igazán érdekel, hadd beszélje ki magából és ne érezze magát olyan nagyon egyedül, és közelebb érezze magát hozzátok! Meg az itthoni dolgokról is mesélj, mondd el, téged mi foglalkoztat, hogy "képben" legyen akkor is, ha távol van!

2016. máj. 21. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!