Mit teszünk az anyukánkért?
Kettes vagyok, mindegy is.
-Megkérdezed:
-hozhatsz-e valamit a boltból, mert szívesen elmész (Csak úgy megkérdezni).
-Átvállalhatod a takarítást, amikor nem számít rá, és egyébként is ráér, de akkor tud mással is foglalkozni, a hobbijával, stb.
-Csendben vagy, amikor pihenget.
-Hozol a kedvenc virágjából meglepetésként.
-Felveheted videóra a kedvenc műsorját, ha nem tudja megnézni.
Amúgy úgy tudom, nemsokára lesz gyereknap, fura hogy ezt pont most így felhozza...
Kedves Kérdező, én leírhatom a véleményem, de nem tudom mennyire tudod azt befogadni.
Én is felnőtt dolgozó ember vagyok, tudom milyen az, valamit előteremteni a semmiből, bár nincsen gyermekem, de vannak bőven fizetnivalóim, és tudom, hogy csak magamra meg max a páromra számíthatok.
Ezek a sportbicósok nálad vagy anyudnál lesznek?
Ha Nálad, akkor értem a sztorit.
Akkor szerintem arról van szó, hogy anyukád külföldön (én is voltam pár évet) megismert egy másik életstílust. Látja, hogy ott vannak lehetőségek és kicsit más a mentalitás.
Szeretné, hogy kezdj valamit magaddal. Emiatt szeretne kicsit kimozdítani, de pontosan nem tudom. Talán sportbringást akar belőled csinálni?
Lehet fél, hogy ha folyton otthon ülsz, nem lesz belőled semmi, szerintem ennek mélyebb lelki oka van.
Most már szerintem menjél el és nézzed meg azt,bár nem hiszem, hogy ezzel jóvá teheted.
Szerintem írj nyugodtan blogot magadról és az életedről, mert legalább anyud nyomon tudna követni téged. Ezeket le lehet titkosítani is. Ha anyukád szeret, fog neki örülni. Ha nem, akkor vissza is élhet vele, de biztosan szeret, én reménykedme hogy ettől nem romlott meg a viszonyotok teljesen.
Spórolj, tanulj, menj nyelvtanfolyamokra, tervezd gyakorlatiasan a jövődet, ne hagyd parlagon a lehetőségeidet, és figyelj rá többet. Attól hogy fiatal vagy, még annyi mindent megtehetsz.
Egy beszélgetés nem ártana, hogy mi a baj pontosan, de nem ígérem meg, hogy nem fog neked fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!