Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szüleim velem?

Miért ilyenek a szüleim velem?

Figyelt kérdés

A szüleim teljesen megváltoztak amióta hozzánk költözött a barátom

megkértem a szüleimet hogy hagy költözzünk őssze külön lakásba de nem engedték ezért megkérdeztem hogy akkor hozzánk költözhet-e és nagyon nehezen igent mondtak

De ma reggel megkérdeztem hogy vesznek nekem kézilabdacipőt erre ők azt mondták hogy nem vesznek mert ha olyan nagylány vagyok hogy összeköltözzek a barátommal akkor legyek ahoz is hogy veszek magamnak cipőt .

Nem azért de még tanulok meg szeretnék egyetemre is menni ami nem olcsó a tandíja de viszont ha jól tanulsz akkor kapsz sokkal több pénzt mint ami a tandij és félek azt is nekem kell majd kifizetni

Mit csináljak a szüleimmel és miért ilyenek velem ?

Èn:18/l

A barátom:19/F

A baràtomat ismerik és kedvelik de nem tudom miért ilyenek.

2016. máj. 18. 19:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, hogy mióta vagytok kapcsoaltban, de elég fiatalon bútoroztatok össze...Mondjuk, ha külön költöztél volna...akkor haza jártál volna pénzt kérni cipőre vagy hogy? Általában amikor az ember úgy érzi, hogy külön tud költözni a szülőktől, akkor tisztában van azzal, hogy az bizonyos önnálóságot követel. Lehet erre célozgatnak úgy burkoltan...
2016. máj. 18. 19:33
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen azért siránkozol, mert nem vettek meg valamit a szüleid? Nem vagy kissé éretlen?
2016. máj. 18. 19:34
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
Azt hittem, hogy a korosztályombeli szülők 4x-5x között már nem annyira degeneráltak, de ezek szerint mégis...
2016. máj. 18. 19:34
 4/20 Hemingway válasza:
87%
Ha összeakartatok költözni, akkor most biztos jó sok pénzed van cipőre! De ha még vipőre sincs pénzed, akkor hogy fizetted volna a lakást? És teljesen igazuk van, hogy nem veszik meg.
2016. máj. 18. 19:46
 5/20 A kérdező kommentje:

#2 nem sirán kozok de az a cipő 50000ft

#1 ok tudom ez is vele jár de azért ne én vegyekmár meg egy sportcipőt

2016. máj. 18. 19:50
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a szüleidnek. A barátodat is ők tartják el, meg az albit is ők fizették volna? Vegyen Neked a barátod cipőt, ha összeköltöztetek illik külön háztartást vezetnetek.
2016. máj. 18. 19:54
 7/20 A kérdező kommentje:
#1 2éve vagyunk együtt idén lesz 3 éve
2016. máj. 18. 19:56
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

"nem sirán kozok de az a cipő 50000ft "

- És miért gondolod, hogy a szüleidnek kötelességük ezt kifizetni?

2016. máj. 18. 19:56
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem kötelleségük de ha kiskoromban rákényszeritettek a kézilabdára amit én nem akartam de most már szeretem akkor vegyenek nekem cipőt ha meg abba hagynám az lenne a bajuk
2016. máj. 18. 20:04
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
komo'an mondom te hü'e vagy hogy lehet valaki enyire gyerekes
2016. máj. 18. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!