Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg lehet szakítani végleg a...

Meg lehet szakítani végleg a kapcsolatot a szüleiddel, ha akarod?

Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 00:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Még a munkahelyemtől is félek egyébként, h odajön és elkezd ordibálni velem h azonnal jöjjek ki..... :/
2016. máj. 18. 01:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Annyira aggaszt ez az egész.... :/
2016. máj. 18. 01:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha esetleg leírnád mi az aggasztó szitu,akkor tán tudnánk segíteni..
2016. máj. 18. 08:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Ne keresd őket, ne vedd fel nekik a telefont, ne mondd meg, hogy hova költözöl. A munkahelyedet nem tudod így bevédeni, ha tudják a pontos címet, akkor oda tudnak menni. Ilyenkor egyszerűen nem mész ki, elnézést kérsz a főnöködtől, hogy itt parádéznak és ha kérdezi, akkor tömören elmagyarázod neki, hogy erőszakos, agresszív emberek, elköltöztél és ezért itt próbálkoznak elérni. Pár perc óbégatás után szépen megfenyegetni őket, hogy hívod a rendőrséget és távoltartást kérsz. A rendőrséget simán ki lehet hívni tényleg, a távoltartásról meg nem kell tudniuk, hogy nem olyan egyszerű azt megszerezni, bár pár munkahely előtt üvöltözős jelenettel szerzel rá alapot.

Ez a legrosszabb forgatókönyv volt. Én a helyedben simán elmennék, hagynék egy fecnit, hogy elmentem, ne keressenek, mert nem akarom látni őket, amiért úgy bántak velem és kész. Simán lehet, hogy nem is fognak keresni.

2016. máj. 18. 12:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül, én 25 éve nem állok szóba velük...
2016. máj. 18. 14:13
 16/17 kovpet ***** válasza:
Ha felnőtt vagy, akkor a szüleidnek ilyen téren pont annyi joga van mint mondjuk nekem vagy a postásnak. Ha fenyegetnek, rendőrt hívsz. Ha fizikailag bánt, megvéded magad ha tudod (vagy elmenekülsz) és utána feljelentést teszel.
2016. máj. 18. 18:25
 17/17 anonim ***** válasza:
A munkahelyen a főnökkel érdemes megbeszélni, elvileg ő rendelkezik ebben, be sem kell engedni őket, vagy úgy kidobni, mint idegeneket, garázdákat. Ezt a főnök saját hatáskörében is megteheti. Elég ha szólsz neki, hogy Téged ez zavar a munkában. A rokoni kapcsolat itt nem számít. rokont legfeljebb csak szívességből engednek egyáltalán be, de ha tudja a főnök, hogy Neked ez rossz, akkor eleve ő is tudja hogy be se kell engednie őket, és nyugodtan kidobhatja őket.
2016. máj. 18. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!