Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukam ongyilkos lett 1,5...

Anyukam ongyilkos lett 1,5 honapja, sehogy sem tudom feldolgozni,22 eves vagyok. Annyira szerencsetkennek erzem magam, nincs kedvem semmihez es senkihez. Hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
Orulnek neki, ha hozzam hasonlo helyzetbe levok irnanak, olyanok, akik hamar elvesztettek az anyukajukat, esetleg ugy ahigy en. A tobb resztvevos szemelyes beszelgetestol sem zarkoom el, csak az tudhatja milyen erzes aki maga is keresztulment rajta....

2016. máj. 15. 21:52
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

12es koszonom, hogy leird ezeket! Kepzeld en is meg apukam is neha eleg zavarodottak vagyunk... Biztos tudat alatt jobban felkavarja az embert a dolog mint hinnenk... Van amikor hebegek habogok, panik tor ram szedulok.. Amit irtal a vegso dontesrol tenyleg ugy van, ez picit meg is nyugtatott, koszonom. Remelem nincs semmi komolyabb baja a ferjednek, sok pozitiv energiat kukdok feletek! Jaj egyebkent ilyen csoport terapiat hol talalok? Erdekelne!

Utolso: ahogy leirtad, hogy 43 eves voltal rajottem, hogy elvesziteni az anyukankat mindig ugyanolyan borzalmas lesz... Ugyanugy erzem magam ahogy te leirtad :( talan neked annyival konnyeb, hogy tobb idot tolthettel vele mint en meg hogy van csaladod, nekem meg parom sincs, bar olyan lelkiallapotba vagyok , hogy a ferfiakneszre se vesznek, eltunt a ragyogas rolam... :( lehet nem is jon vissza soha

Sok erot kivanok valamennyiotoknek! Nekunk sajnos most ez a sors jutott, de valoszinuleg okkal kell ezeket atelnunk. Engem ez nyugtat meg picit...

2016. máj. 19. 12:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, 43 év azért sok idő, sokat voltunk együtt.

Egyszer egy barátom régen azt mondta, ha valaki meghal, akit szeretünk, akkor az ember leginkább saját magát sajnálja. Akkor én is így gondoltam, de most már megváltozott a véleményem.

A leginkább fájó nekem az az, hogy csak 3 évet tölthetett el az unokájával. Annyira szerette a kisfiamat! Amikor már nagyon beteg volt az édesanyám, akkor pont ez volt az a dolog, ami a leginkább fájt nekem, hogy csak ilyen keveset láthatott az életéből. Erre azt válaszolta, hogy 3 gyönyörű év jutott neki a kisfiammal.

Sokszor azt hiszem, hogy őt látom menni az utcán, ha hallom a vaskapunk hangját, akkor azt hiszem, ő jön. Mindezek mellett dühöt, néha gyűlöletet érzek emberekkel szemben, aki panaszkodnak és azt kívánom, bárcsak ő halt volna meg helyette. Tudom, hogy ez hülyeség, de mégis így érzek. Annyira szeretett élni, örülni apró dolgoknak, a természetnek, az ünnepeknek.

Rohadt szar dolog ez.

2016. máj. 19. 13:08
 23/23 anonim ***** válasza:

12 es vagyok koszonom szepen nagyon kedves vagy.

Nem tudom Mo on hol vannak ilyen segito csoportok de pszichologus biztosan meg tudja mondani, vagy probald meg ugy megnezni a neten hogy "onsegito csoportok" "csoport terapiak" stb.

2016. máj. 20. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!