A válaszadók többsége támogatja a gyerekverést?
Olvasom a hozzászólásokat és azt szűrtem le hogy a többség a verés mellett van.
Mintha normális lenne, ha a lány késöbb ér haza 10 perccel meg kell rugdosni mint egy zsákot. És az a válasz hogy "miért nem értél haza időben, ha tudod hogy megvernek". Mintha be kellene hódolnia az agresszív apjának.
Az legyen a legnagyobb gond vele hogy későn ér haza, ő még angyali tininek nevezhető.
Sok fiatal durvább dolgokat csinál például drogozik, lop, iskolában bántalmazza a társait.
Szerintem az ilyen szülő nem jót akar a gyerrkénk, hanem okot keres arra hogy jól elverhesse, levezetheti a stresszt.
De amúgy elmondaná valaki hogy mi a baj azzal, ha tovább marad kint, nem azon fog múlni hog megerőszakolalják.
Kerülje el a sötét alakokat, járjon társaságban, menjen a főút mellett.
Jajj 10 perccel később ért haza.
Valakit akinek szinte már kiforrot a személyisége már nem lehet így nevelni. És a verés akár milyen mértékű is elfogadhatatlan.
A gyereket amúgy sem 13-14 vagy épp 16 éves korában kell elkezdeni nevelni mikor már nem lehet vele bírni. Ha egy tinédzser agresszív vagy gonosz stb. az a szülőről állít ki bizonyítványt aki ezen csak ronthat azzal ha kezet emel a gyerekére.
Le lehet pontozni igenis a szülő oda nem figyelése és érdektelensége az ok valamint hogy a korosztályuk így kialakult viselkedési normáihoz alkalmazkodnak a tinik.
Ettől függetlenül nincs rendben ami zajlik de aki lepontozott nyugodtan próbáljon veréssel elérni bármit ha 16 évig lesz.arta a gyerekét. Láttam mennyire működött nővéremnél... hihetetlenül hatásos volt ha mást nem is legalább egy másik országig elkergették.
Meg kell fékezni a tinik elvadulását de biztos hogy nem így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!