Szerintetek ebben a fórumban a válaszadók válaszainak hasznossági százaléka csak csökkenő értékű lehet?
Egy kérdezőnek a leghasznosabb válasz az, ami az ő morális értékeivel megegyezik.
Ha a válasz nem megfelelő a kérdező apró, kicsi világjában elképzelt dolgaival, akkor úgyis lepontoz.
Mindenkinek más a véleménye és a felfogása.
Én speciel nem nézem a százalékokat. Én is azért vagyok 74 %, vagy mennyi, mert ha nekem beszólnak, vagy kiakadok egy kis tini kérdésén, válaszán, akkor keményen kiadom az útját.
Amúgy, ha normális a kérdés, én is normálisan és minden tudásomat beleadva válaszolok.
Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten, szokták mondani.
Kapásból nincs olyan ember, akinek minden válasza helyes, higgye magát bármennyire is bölcsnek. Vélemények vannak, ami jó az egyik félnek, rossz a másiknak.
Ezért nem elsősorban a pontrendszer értelmetlen, hanem maga a kategória is, mert a kérdező úgyis tudja a választ a saját maga által feltett kérdésre(és itt nem az olyan kérdésekről van szó, amikre konkrét választ lehet adni a gugliból), csak szeretne még alternatívákat, esetleg megerősítést kapni.
Ezután jön a pontrendszer értelmetlensége. A politikai rovatba beírás automatikus százalékzuhanást eredményez, függetlenül a válasz minőségétől. Aki csak a családi rovatba ír, annak magasabbak a százalékai, de nem feltétlenül helyes, amit ír.
Tehát a százalékkal nem lehet semmit felmérni, csak azt, hogy valaki már értett egyet/nem értett egyet az illetővel. Csak ennyit jelez. Szerintem nyugodtan ki lehetne iktatni, és akkor már nem menne a sok veszekedés a százalékok körül. Csak a szokásos flame.
Ha valakinek elolvasom a válaszát, akkor a zöld felfelé mutató kézre kattintok. Így pipálom ki, hogy hol tartok. A másik pedig, hogy a legostobább válasz is lehet nagyon hasznos.
Köszönöm a válaszotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!