Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebben a fórumban...

Szerintetek ebben a fórumban a válaszadók válaszainak hasznossági százaléka csak csökkenő értékű lehet?

Figyelt kérdés
Lehetsz akármilyen okos, bölcs és tapasztalt, ha sokat válaszolgatsz itt bármelyik kérdésre, előbb-utóbb hiteltelen lesz bármilyen válaszod. Hiába adod a közfelfogás szerint a leghasznosabb választ a feltett kérdésre, ha a válaszodat egy huncutkodó kiskamasz elutasítja, akkor hiteltelen leszel a legjobb szándék szerint is. Mi értelme van egy választ minősíteni, ha az egyértelműen jót is le lehet pontozni, és a legidiótább választ is fel lehet magasztalni. Kinek jó egy hamis statisztika?
2011. máj. 24. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, abból indulnak ki, hogy a többség úgyis normálisan pontoz, a kevés idióta meg elvész közte... :)
2011. máj. 24. 11:48
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Biztos vagyok benne,hogy a túlnyomó többség hígan tojik a százalékokra :) Én is közéjük tartozom :DD
2011. máj. 24. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Egy kérdezőnek a leghasznosabb válasz az, ami az ő morális értékeivel megegyezik.

Ha a válasz nem megfelelő a kérdező apró, kicsi világjában elképzelt dolgaival, akkor úgyis lepontoz.

Mindenkinek más a véleménye és a felfogása.

2011. máj. 24. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Én speciel nem nézem a százalékokat. Én is azért vagyok 74 %, vagy mennyi, mert ha nekem beszólnak, vagy kiakadok egy kis tini kérdésén, válaszán, akkor keményen kiadom az útját.

Amúgy, ha normális a kérdés, én is normálisan és minden tudásomat beleadva válaszolok.

Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten, szokták mondani.

2011. máj. 24. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Kapásból nincs olyan ember, akinek minden válasza helyes, higgye magát bármennyire is bölcsnek. Vélemények vannak, ami jó az egyik félnek, rossz a másiknak.

Ezért nem elsősorban a pontrendszer értelmetlen, hanem maga a kategória is, mert a kérdező úgyis tudja a választ a saját maga által feltett kérdésre(és itt nem az olyan kérdésekről van szó, amikre konkrét választ lehet adni a gugliból), csak szeretne még alternatívákat, esetleg megerősítést kapni.

Ezután jön a pontrendszer értelmetlensége. A politikai rovatba beírás automatikus százalékzuhanást eredményez, függetlenül a válasz minőségétől. Aki csak a családi rovatba ír, annak magasabbak a százalékai, de nem feltétlenül helyes, amit ír.

Tehát a százalékkal nem lehet semmit felmérni, csak azt, hogy valaki már értett egyet/nem értett egyet az illetővel. Csak ennyit jelez. Szerintem nyugodtan ki lehetne iktatni, és akkor már nem menne a sok veszekedés a százalékok körül. Csak a szokásos flame.

2011. máj. 24. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
igen, ez így van. ezért hülyeség odaírni hogy hány százalékbanban adsz hasznos választ. én is írok az elektronikus eszközökben mondjuk az iphone-ról valamit, de egy tagnak nem tetszik az iphone, aztán rögtön lepontoz.
2011. máj. 24. 12:12
 7/8 A kérdező kommentje:

Ha valakinek elolvasom a válaszát, akkor a zöld felfelé mutató kézre kattintok. Így pipálom ki, hogy hol tartok. A másik pedig, hogy a legostobább válasz is lehet nagyon hasznos.

Köszönöm a válaszotokat.

2011. máj. 24. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha most átülök a mellettem lévő másik számítógéphez, és egy másik felhasználói névvel belépek ide, azután egy gombnyomással az összes eddigi hozzászólásaimat hasznosnak értékelem, akkor nagy eséllyel én egy 100 %-ban hasznos válaszadó leszek. De jó nekem!
2011. júl. 7. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!