A válaszadók többsége támogatja a gyerekverést?
Figyelt kérdés
Olvasom a hozzászólásokat és azt szűrtem le hogy a többség a verés mellett van.
Mintha normális lenne, ha a lány késöbb ér haza 10 perccel meg kell rugdosni mint egy zsákot. És az a válasz hogy "miért nem értél haza időben, ha tudod hogy megvernek". Mintha be kellene hódolnia az agresszív apjának.
2016. máj. 15. 14:54
1/26 anonim válasza:
Magyar mentalitás , akkor is talalni olyan hibat amiebe beletudjak magyarazni hogy jogos amit tett amikor csak egy agressziv vad emberrol van szo mert barmit tenne a lany vagy fiu talal okott arra hogy megverje..
2/26 anonim válasza:
Nem, csak unják a kamut. Töröltettem is...
3/26 anonim válasza:
Mert nem 10 perccel ért haza később, valamint lehetett volna más megoldást is találni arra hogy hazaszóljon. Meg, nem is tudjuk, hogy mi volt az oka hogy így kiborultak a szülei, lehet rossz társaságba került, hazudozós. Én nem vagyok a verés mellett, viszont borzalmas amit a mostani tinik meg nem engednek maguknak
4/26 anonim válasza:
Hát a megrugdosás az túlzás, de egy pofon bele fér ha indokolt. De az is a legvégső esetben, mert ha kap egy pofont amikor késik úgymond "megszokja" és ebből jön a nagyobb verés. Ha az elején el van rontva a nevelés már nagyon nehéz helyre hozni.
5/26 anonim válasza:
en sem vagyok veres partjan, de legtobbszor a tinikre tenyleg raferne valami hatasos modszer, persze nem a foldre rugdosas , de egy atyai pofont is kepesek tuldramatizalni.
6/26 A kérdező kommentje:
Nemtudom én biztoa visszaütöttem volna.
2016. máj. 15. 15:11
7/26 anonim válasza:
Semmi másra nem jó a pofon, mint arra, hogy a szülő élvezhesse hatalmát. Rohadtul nem a pofonoktól fogad szót valaki.
8/26 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a baj azzal hogy tovább marad kint, 16-17 évesen már tud vigyázni magára.
Akit ennyire szigorúan fognak nemfog tapasztlni és késöbb pofára esik ha nagyobb gondja lesz.
2016. máj. 15. 15:33
9/26 anonim válasza:
Nálam verésről szó sincs. Bár a szülő neveli fel a gyereket de nem engedheti meg magának hogy megverje a gyerekét. Abban bizony biztos vagyok hogy kisebb korban egy egt egeszseges fenekre csapas vagy kézre csapás nem árt de csak ha a gyerek már nem ért semmiből és már semmi sem használ és akkor sem tulságosan. Tinèdzser korban pedig ha nem muszály akkor inkább kerüljük hogy üssük a gyereket bármit is tesz mert ugye igy is lázadó korban van. Meg eshet nagyon ritkán egy észhez tèritő pofon de inkább ne. Mindenki volt lázadó meg kell érteni őket.
10/26 anonim válasza:
Mi az alap kérdés amiről beszélünk? Belinkelné valaki?
Amúgy verni felesleges egy 16-17 éves lányt mert ettől okosabb nem lesz de igenis ha késik (jó a 10 percért azért irreális büntetni) akkor kell valamilyen büntetés.
Viszont nem olvastam az alap történetet így nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!