Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan esett rosszul a dolog?

Jogosan esett rosszul a dolog?

Figyelt kérdés

A minap a buszmegállóban vártam a buszra és odajött hozzám az apám 2 kollégája, akik pont szabadnaposak voltak vagy mittudomén. Én ismerem őket látásból, de ők engem nem. Beszélgetni kezdtünk és a végére az kerekedett ki az egészből, hogy ők azt hitték, hogy apámnak csak 1 fia van (a bátyám). Nem nagyon akartam előhozakodni otthon ezzel a témával, mert olyan furcsa érzések kavarogtak bennem, de másnap mégis előhoztam a témát és apám még csak le sem tagadta, úgy viselkedett mintha ez természetes lenne, hogy a selejtebb gyereket letagadjuk.

Most emiatt nem leszek se depis, se öngyilkos, de mégis olyan furcsa kicsit. Volt már valaki hasonló helyzetben?

2016. máj. 11. 20:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem biztos, hogy tényleg letagadott... én egy teljes évig hittem egy ismerősömről, hogy csak egy lánya van, közben meg kettő, de elég hasonló nevük van (nem akarom kiírni az igazi neveket, de kb. mint a Zsuzsi és a Fruzsi) és néha amikor említette a Zsuzsit, eszembe jutott, hogy nekem Fruzsi rémlett, de mindig azt hittem, hogy én emlékszem rosszul :D
2016. máj. 12. 02:28
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Anyám dettó ilyen, úgy viselkedik, mintha csak egy lánya lenne, és a húgom.

Most neki esik rosszul, hogy mikor sza.rban van, akkor is csak egy gyereke lesz, és az a húgom.

Főleg úgy, hogy ők együtt élnek, én meg messzire tőlük, a húgomnak csak ő van, nekem meg saját nagycsaládom, szóval jogosan el se várhatja, hogy kisegítsem meg ott ugráljak körülötte.

A múltkor esett arcra rendesen, mikor panaszkodott a kisboltban, hogy milyen görény a nagyobbik lánya, hogy nem hajlandó semmiben segíteni, és mindenki értetlenül állt, hogy tíz éve ismerik, de eddig úgy tudták, csak egy lánya van, szóval ne csodálkozzon.

Kérdező: jön még kutyára ekhós szekér...

2016. máj. 12. 07:45
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

"A minap a buszmegállóban vártam a buszra és odajött hozzám az apám 2 kollégája

Én ismerem őket látásból, de ők engem nem. Beszélgetni kezdtünk"

Miért ment oda hozzád két fószer, akik nem is ismernek? Pont hozzád? Ha nem ismernek, akkor miért kezdtél beszélgetni velük, gyakran szólítasz le apád korú fazonokat az utcán? Eleve azt hogy kell elképzelni, hogy te rendszeresen látod őket apád munkahelyén, de ők téged nem? Láthatatlanná tévő varázsköpenyed van? Kamuszagot érzek, már megint egy hisztis tinike sajnáltatja magát a nagy semmire...

2016. máj. 12. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire közeli kollégák. Ha jóban vannak akkor furcsa, de pl. az én kollégáim 95%a azt se tudja, hogy van-e vkim vagy tesóm, stb.
2016. máj. 12. 14:34
 15/15 anonim ***** válasza:

biztos az apjától tanulta és most ezzel akar visszavágni az a selejt...

apád egy idióta selejt...

23F

2016. máj. 13. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!