Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A távkapcsolat milyen hatással...

A távkapcsolat milyen hatással van a családra, beválalnád?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk házasok, 2 gyerekünk van mindketten dolgozunk, nem éhezünk, de az alapvető dolgokon túl nemigen tudunk másra költeni.

Kaptam egy lehetőséget cégen belül, az új irodába (Finnország) egy jobb pozíciót, a fizetésem majd' 4szeresét kapnám, havonta 4 napra jöhetnék haza és a cég állja az utazást is ahogy a kinti lakást és céges autót, nekem az étkezésen kívül egyéb kiadásom nem lenne.

A családom szerint egy anya/feleség nem tehet ilyet, nem léphet csak úgy lelép dolgozni külföldre. A férjemmel nem is lehet beszélni, anyós szerint tönkre teszem a családom, édesanyám sírva fakad ha tanácsát kérem.

5 év alatt kifizethetnénk a lakás hitelt (24év van még hátra), havonta egyszer haza jönnék, de hála a fapados légitársaságoknak ők is jöhetnének, ott a skyp, viber, telefon...

Olyan rossz ez?

Nagyon menni szeretnék,itt nem látom hogy egyről a kettőre jutnánk. Az nem jatszik, hogy utánam jönnek, mert a férjem nem beszél idegen nyelveket és nem is hajlandó megtanulni.

2016. máj. 11. 19:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem az édesapádra gondoltam, hanem a férjedre.:-)

4-es

2016. máj. 12. 20:46
 22/23 anonim ***** válasza:

nem tudsz beszélni a főnökkel, hogy igen jól jönne a magasabb fizetés, de országon belül? vagy esetleg szomszédos ország? ahonnan hétvégente haza tudsz jönni?

mivel nem éheztek, így én a helyedben a 2 gyerek miatt nem mennék. párod meg azért meggondolhatná, hogy kimenjen, gyerekeknek is tök jó élmény lehetne

2016. máj. 13. 14:46
 23/23 anonim ***** válasza:
63%

Jaj... A szivem szakadna meg, ha ilyen döntés előtt álnék. Tudom, hogy most nem igy érzed, de nagyon szerencsés ember vagy!

Van férjed, gyerekeid, és megetnél Finnországba.

Tudod, nekem a külföldi munka az álmom, csak jogászként ez szinte lehetetlen (az én területemen).

Ennek ellenére, egyedül nem mennék. Tul vagyok egy 3 éves távkapcsolaton. Az maga a pokol. Én sem hittem míg nem próbáltam. Ne csináld.

Viszont minden követ megmozgatnék, hogy rávegyem a férjemet. Halálra szekíroznám, míg enged:-)

2016. máj. 16. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!