Mit tegyek ha anyukam azt mondja, hogy tole az elso fara felkothetnem magam? 16/L
Depresszioval kuzdok, jartam/ok pszichologushoz. Van amikor a szobamban ulok egyedul es ram jon a siras. Ma is bejott egy ilyennel anyukam es megkerdezte mi baj es mondtam hogy rosszul erzem magam mint mindig. Majd kiment es elkezdte telefonon ecsetelni egy baratnojenek hogy "hogy lehet ilyen halatlan gyerekem, most vettem neki 50ezres szemuveget, erre az ereit vagdossa, tolem az elso fara felkotheti magat, nem fog engem mindig ezzel idegesiteni".
Szerintetek ez normalis reakcio?
Mit tegyek ha mar tenyleg ott tartok hogy megtegyem azt amit mondott?
#22, köszi, tudok olvasni... viszont te a jelek szerint nem annyira, úgyhogy megismétlem:
"Szerintem, ha anyucika fogadná meg a saját tanácsát, akkor lenne esély a Kérdező állapotának mielőbbi javulására." - de belátom, a #2 válaszoló sokkal egyértelműbben, lényegre törőbben javasolta ugyanezt, hogy "Kösd fel anyádat az első falra. De nehogy magadat."
Talan nem artana, ha anyukád is elmenne veled a pszichologudjoz, hogy harman beszeljetek errol az egeszrol.
De onalloan is raferne nehany ora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!