Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit csinálnátok a helyemben...

Ti mit csinálnátok a helyemben? Eladnátok az autókat?

Figyelt kérdés

Apám vett nekem egy autót, aztán kitalálta, hogy az neki kell, vesz nekem egy másikat. (Neki már volt egy alapból.)

Vett egy másikat, de ezt se adja oda, még a szomszéd faluba se mehetek el vele, max csak a mamámhoz , aki biciklivel is fél percre lakik innen...

Itt van 3 autó a családban, nekem pedig vonattal kell mennem mindenhova, teljesen hülyének néznek az emberek, már nem tudok mit kitalálni, hogy miért vonattal jöttem.

Közeli ismerősöknek elmeséltem, hogy nem adja oda, jól kiröhögtek, hogy az én nevemen vannak, miért nem ülök be és vezetem. Ha elvinném szerintem összeverne.

Mindenkinek mutogatja őket, meg meséli, hogy nekem vette, közben meg az ő nevét teszi a kulcsra is. (Van ilyen neves kulcstartója.) Vesz bele mindenféle drága cuccokat, ilyen-olyan márkás olaj meg benzin, felni drágán, közben meg ott áll a garázsban.

Rettenetesen felmegy bennem a pumpa, ha csak erre gondolok, úgyhogy azon gondolkodom, hogy meghirdetem őket eladásra.

2016. máj. 7. 12:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, hogy írassa a nevére, azt mondta,hogy nem magának vette, neki nem kell ez a kocsi..
2016. máj. 7. 18:15
 12/12 Snorri ***** válasza:
Akkor még egyszer mondd neki, és vedd fel diktafonra a választ. Szerezd meg a kulcsokat és add el őket. Gyanítom, hogy sok pénzt érnek, tehát ha nagy balhé van, akkor le is léphetsz:-)
2016. máj. 7. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!