Ti mit csinálnátok a helyemben? Eladnátok az autókat?
Apám vett nekem egy autót, aztán kitalálta, hogy az neki kell, vesz nekem egy másikat. (Neki már volt egy alapból.)
Vett egy másikat, de ezt se adja oda, még a szomszéd faluba se mehetek el vele, max csak a mamámhoz , aki biciklivel is fél percre lakik innen...
Itt van 3 autó a családban, nekem pedig vonattal kell mennem mindenhova, teljesen hülyének néznek az emberek, már nem tudok mit kitalálni, hogy miért vonattal jöttem.
Közeli ismerősöknek elmeséltem, hogy nem adja oda, jól kiröhögtek, hogy az én nevemen vannak, miért nem ülök be és vezetem. Ha elvinném szerintem összeverne.
Mindenkinek mutogatja őket, meg meséli, hogy nekem vette, közben meg az ő nevét teszi a kulcsra is. (Van ilyen neves kulcstartója.) Vesz bele mindenféle drága cuccokat, ilyen-olyan márkás olaj meg benzin, felni drágán, közben meg ott áll a garázsban.
Rettenetesen felmegy bennem a pumpa, ha csak erre gondolok, úgyhogy azon gondolkodom, hogy meghirdetem őket eladásra.
De legalább nem idegesítene, hogy itt vannak az autók, én meg nem használhatom, pedig jól vezetek.
Nekem nem kell a pénz, odaadnám neki.
Én is meg anyám is.
Nekem azt mondja, hogy majd ha lesz rutinom, meg majd jövőhéten, meg jövőhéten.
Anyámnak azt, hogy ő ilyet nem mondott, hogy nem vezethetem, mi a f#szért beszél hülyeségeket...
nem bántásból, de hányszor tervezed még kiírni ezt a kérdést? hiába kaptál sok választ a múltkor is,hogyha nem csinálsz semmit.
én a helyedben mondanám neki, hogy szeretnéd,hogy a te nevedről lekerüljön a kocsi, irassa már át saját magának, mert úgyis az övé, nem a tiéd.
vagy észhez kap,vagy nem. de legalább nem a te neveden van.
te meg kezdj el szépen gyűjtögetni és ha összejön annyi,akkor vegyél egyet magadnak.
hidd el, sokkal jobb érzés lesz! és az csak a tiéd.
nem mondom,hogy én nem örülnék egy ajándék kocsinak, de szerintem a te esetedben ez nem nevezhető annak, elvégre úgy kezeli,mintha a sajátja lenne. ez nem ajándék szerintem.
érted, nem kötelessége venni neked kocsit,de ha már úgy dönt,hogy vesz, akkor nagyon nem fair ahogy viselkedik. szóval szerintem add neki szépen vissza, legyen boldog vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!