Szerintetek normalis? mit tehetnek hogy elengedjen?
Figyelt kérdés
vasarnap osszevesztem anyukammal azon hogy nathasan nem akartam elmenni hidegben misere.
azt mondta hogy akkor most 1 honapig nem mehetek a baratomhoz
azota bocsanatot kertem kitakaritottam az egesz lakast, kiporszivoztam a kocsit es meg egyeb aprosagok, de tovabbra sem akar elengedni. apa is probal vele beszelni de hajthatatlan. ha ocsemeknek mond valamit hogy nem csinalhatjak kb fel oran belul vissza vonja.
ennyi erovel szakithatnek a baratommal mert nem tudunk talalkozni, o meg nem jon el mert ezek utan mar nem birja annyira anyat.
mit tehetnek meg hogx elengedjen?16/L
2016. máj. 4. 19:08
12/14 gnoomage válasza:
Amúgy 16 évesen hogy sikerül téged eltiltani? Én is 16 vagyok és anyám ugyan úgy megpróbálja mondani mit szeretne, de tudja, ígyis-úgyis megtudom csinálni azt amit akarok...
13/14 A kérdező kommentje:
de amugy vegul misere is elmentem
2016. máj. 5. 05:43
14/14 anonim válasza:
meny a barátod hoz mégis mit tud csinálni oda köti a lábadat az asztalhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!