Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy elengedjen?
Anyu gondolom félt és amiatt nem enged egy sráccal sem találkozni, de azért annyira kicsi nem vagyok már, hogy ennyire féltenie kelljen. Igaz, hogy netes srácokról van szó, de a srácot első rossz mozdulatánál otthagynám, anyu mégsem enged el. :S És már több ilyen volt, hogy szerettem volna találkozni egy sráccal, de mindegyikre nemet mondott. Mit tehetnék, hogy elengedjen?
15/L
Szia!
Az én anyum sem engedett el soha.... aztán egyszer azt mondtam neki h bnőmmel leszek persze utána ebuktam :S kicsit kiakadt é nmeg mondtam neki h. ő nem volt képes elengedni ha az igazat mondtam akkor mire számított h. soha sehova nem megyek majd? és akkor vére m egértette és azóta minden oké :P Én nem azt mondom h hazudj neki hanem próbáld elmagyarázni neki h örüljön legalább annak h az igazat mondod neki és nem össze-vissza hazudozol h. kivel vagy....
Ez normális dolog, hogy félt. Szépen üljetek le és beszéld a lelkére hogy neked is kijár egy kis szórakozás. Ha nem megy elsőre, próbáld addig amig bejön.
Sok sikert hozzá.
Szerintem egyszer ulj le vele beszelgetni. vagyis az anyukaddal. elmondod neki, hogy koszonod szepen, hogy veled van mindig, de meg kell ertenie, hogy nem vagy mar csecsemo. azt is mond, hogy persze a te szemedben az maradok de mind1:D
mond meg hogy meg kell tanulnod a sajat labadon jarni. mert ha sose enged azt csinalni amit te akarsz hozzaszoksz a hazugsaghoz meg ilyenek. abbol meg csak lenne a zur...
sok sikert.
szerintem üljetek le anyukaddal beszelgetni, mond el neki, hogy nem akarsz a fiu lakasara menni es, hogy olyan helyen akarsz vele talalkozni ahol emberek vannak pl. kavezo, tereken ahol sokan vannak igy nem törtenhet veled semmi, es mond el neki, hogy nem akarsz neki hazudni mert te szeretned, ha ö tudna minden lepesedröl mert igy te is bitzonsagba vagy. Mond el anyukadnak a fiu teljes nevet es, hogy hol lakik, beszeld meg vele, hogy mikorra akarsz haza menni es ha nem vagy idöbe otthon akkor tudja, hogy hol keressen.
Igy nyukad is biztonsagba erez teged es szerintem igy elenged teged!
Ne hazudj mert ha hazudsz es valami törtenik veled nem fogja tudni, hogy hol keressen, es hogy valojaban kivel voltal.
Tanuld meg veszelyes vilagba elünk es a szülönek tudnia kell, hogy hol vagy es kivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!