Mit tudtok tanácsolni, mit tehetnek?
Ez igazabol nem pont ebbe a temaba tartozik(inakbb ilyen lelki betegseges temaba, de olyat nem talaltam.( Szoval ez apukammal kapcsolatos. A szuleim elvaltak)
Azt vettem eszre,h allandoan feszult, azt mondja mindig magarol, h tök nyugodt meg hogy mar milyen regota nem idegeskedett. De en latom rajta, h ez valami alca, amit meg maga elol is elrejt. Ritkan, de mar lattam olyan idegesnek, h az mar nem normalis(peldaul ma)-papammal elkezdtek veszekedni es annyira felidegesedett(mint egy idegbeteg)meg a hangja is elvaltozott, meg igy nem lehetett lenyugtatni(szoval meg sose lattam ilyennek).
Egyebkent onnan latom h mimdig feszult(egyreszt onnan h o momdja magarol)masreszt meg igy pattogatja a kormet(marmint tepkedi) meg a hajat is piszkalja,tepkedi. Ja es allandoan gondolkozik valamin(ismerem mar ezt a gejt amit akkor vag, amimor gondolkozik)
Regen volt neki egy baratnoje(kb 3evig). Az a no egy hukye boszorkany volt, sztem ez a nyomas meg depresszio ami alat elt emellett a no miatt, ez tuti ratett erre a leki bajairaja es annyira megvaltoztatta,h konkretan 180°os fordulatott vett. Akkor most meg van egy masik baratnoje, o vele meg az van h nem igazan szereti, szerelemrol aztan ne is beszelhunk(ezt amugy , ma valotta be, de amugy tudtam is)
Es mostanaban ezert sincs valami jo kedve.
Ja meg még az is h nagyon sokszor olyan boldogtalannak latom, mint aki csak ugy van. Most is valamikor, b olyan egyhangu az elete, unja mar ezt az egysiku eletet
Na kb ennyi a tortenet, bocsi mindenkitol h hosszu lett eskoszonom annak ki elolvassa. Erool szeretnem a velemenyeteket es tanacsaitokat kerni, es szoljatok ha van kerdes vagy valamit reszleteseben irjak, biztos irtam ertelmetlen vagy nem vilagos mondatokat, vagy esetleg reszeket.
Amiket leírtál, az épp elég ok, indok, hogy boldogtalan legyen. A családja széthullva, a barátnői inkább csak pótlékot jelentenek, de nem társat. Sok célja nem lehet az életben, amiért boldogan harcolna, dolgozna.
De nem a te dolgod, hogy megoldd egy felnőtt elrontott életét. Legyél neki ott, éreztesd vele, hogy szereted, hallgasd meg, s ha tudsz, és lehet, adj okos tanácsot neki!
Esetleg szervezz programokat, amikről boldogan megy haza, kis örömök is javítják az ember életkedvét.
Hát, akkor nem tudom.
Próbálj meg vele beszélni, hátha neked elárulja!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!