Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van valakinek még "mosolyogj!...

Van valakinek még "mosolyogj! " szülei? Hogyan kezelitek?

Figyelt kérdés

Mindig mosolyogni kell és boldognak lenni, mint valami idióta.

Ha szomorú/mérges/letört vagy és nem a legangyalibb "azonnal pattanok drága parancsolóm" hangon szólalsz meg, akkor rögtön jön a kiabálás, hogy flegma dög vagy, pedig ők aztán mindent megtettek érted, csomó dologról lemondtak. Ezt órákig, majd tönkreteszik a cuccodat pl levágják a földre a laptopot, mert pofátlan voltál, velük nem beszélhetsz így/nem vághatsz pofákat!

Régebben még bőgtem ilyeneknél, akkor meg jött az, hogy ők adnak valódi indokot (megütöttek), hogy jogosan sírjak...

Szóval otthon mindig mosolyogni kell mint egy fakutya, pattanni első szóra (nincs olyan, hogy 1 perc és megyek, AZONNAL) több éve.

Valaki hasonló helyzetben?

2016. máj. 3. 18:03
1 2
 1/16 anonim válasza:
70%
Nem normálisak a szüleid.
2016. máj. 3. 18:06
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
ez nagyon beteg
2016. máj. 3. 18:09
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
És ilyeneknek lehet gyereke...
2016. máj. 3. 18:10
 4/16 anonim ***** válasza:
42%
Durva amit írsz... Titkon remélem, hogy nem igaz
2016. máj. 3. 18:11
 5/16 anonim ***** válasza:
10%
De fárasztó tinédzser lehetsz, aki folyton jön a világfájdalmával, anyádék meg nem tudnak mit kezdeni veled és ráadásul ilyen sarkítottan látod a helyzetet. Na mindegy, majd felnősz, aztán talán normálisabb leszel.
2016. máj. 3. 18:26
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Sajnállak :( Az én stüleim megértőek...
2016. máj. 3. 18:28
 7/16 anonim ***** válasza:
6%
Hány éves vagy? Fiú vagy lány?
2016. máj. 3. 18:49
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
eléggé elmebetegek lehetnek
2016. máj. 3. 18:55
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
hát elég gáz, tőlem is mindig azt várták, hogy vigyorogjak, mert rögtön jön a "miért vagy szomorú", pedig nem is vagyok szomorú, csak az ember arca alapállapotban nem mosolyog (pedig nincs is resting bitch face-em vagy ilyesmi). mondjuk legalább nem vertek. kitartás, felnősz és szabadulsz :)
2016. máj. 3. 20:38
 10/16 anonim ***** válasza:
19%

nem tudom elmebetegek vagy sem, de engem is igy neveltek. nem volt olyan, hogy mindjárt, csakis az azonnal. ha nem ugy szoltam, akkor szájon vágtak, hogy ilyen flegman nem lehet válaszolni..tobb tisztelet stb.

felnottem. nem gondolkodtam rajta, hogy jogos e vagy sem, amit elvárnak tolem. annyira egyértelmu volt, hogy igen, igazuk van, jogos és csak embert akarnak faragni belolem.

2016. máj. 3. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!