Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van még valakinek ilyen apja?

Van még valakinek ilyen apja?

Figyelt kérdés
Egyszerűen felrobban ha azt azt látja hogy nem vagyok kint a szabadidőm minden percében.....Még akkor is ha szakad az eső és hideg van.....A gépet csak 15 percre használhatom.Telefonom nincs mert nem engedi.Gépem Laptopom nem lehet mert "az elött ülnék egész nap....".Még csak nem is az hogy a tanulmányaim miatt nem lehet semmim aminek képernyője van mert a jegyeim jók...Amúgy meg mikor jó az idő és ráérek a Skateparkban vagyok vagy találkozok a haverjaimmal...De még nem is az hogy legalább abban a negyed órában azt csinálok amit akarok mert amikor egyszer TF2 -őt játszottam akkor lecseszett 1hogy ettől "Kifolyik az agyam és/vagy pszichopata leszek.".De amúgy természetesen nincs munkája és egész nap csak a gép elött ül amíg anyám reggel 7:30 tól este 10 ig dolgozik.....
2015. okt. 28. 18:18
 1/5 anonim válasza:

Komoly... mintha szeretné élni a kis privát életét a neten, szerintem távol akar tartani téged. Vagy megfeledkezni arról, hogy van gyereke. Plusz szeretné, hogy ne érezd magad túl jól. A saját problémáit és hibáit vetíti ki rád. Nem alkesz véletlenül?

Az én szüleim is szigorúak voltak: nálunk tilos volt szórakozni hétvégén kívül (gépezni vagy tévézni), de csak akkor szigorodott be ennyire a rendszer, amikor a szüleim között súlyos problémák lettek.

Nem a játékoktól lennél pszichopata, hanem az ilyen bánásmódtól. Normális szülőtől nagyon messze áll. Beszéltél már erről anyukáddal? Ha faterodat védi, akkor szerintem valahogy tervezz menekülőutat, mert nem hiszem, hogy ez valaha jobb lesz (tapasztalat).

2015. okt. 28. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha egész nap kockul akkor mit ugat be neked ?

Am hasonló apám volt csak már nem él.

"Telefonom nincs mert nem engedi"

What ? Mi az h nem engedi ?

Az ilyet úgy verném szájba h kereshetné a fogait.

Egy mobil már alap dolog a mai világba.

Anyád helyébe extra gyorsan kidobnám legalább egy gonddal kevesebb. De ha nem lehet akkor elköltöznék gyorsan.

"Kifolyik az agyam és/vagy pszichopata leszek"

Pont ma fejeztem be a Killzone 3-at.

Legalább 200 FPS-t kijátszottam már,és még nem öltem meg senkit.

Apád egyszerűen hülye nincs mit szépíteni.

Fogad részvétem.

2015. okt. 28. 23:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Am. nem alkesz meg igazából amikor muterral beszélek róla akkor muter csak védi...Meg amúgy azon gondolkoztam hogy elmegyek egy koliba de oda meg nem engednének el mert hogy nem tanulnék.......Am tavaly szülinapomra anyum akart venni egy xboxot de faterom nem engedte.Akkor pont mivel xboxot nem kaphattam anyum akart venni nekem egy laptopot,persze arra is nemet mondott.....szóval igazából szerintem ahogy el tudok majd költözni elhúzok itthonról.
2015. okt. 29. 15:32
 4/5 anonim válasza:

Oké, addig bírd ki valahogy! És ne hagyd, hogy anyagilag is fölötted álljanak, mert addig eldöntik, mit csinálhatsz a pénzükön.

Mondjuk velem pont ez volt a helyzet fősulin, annyira spóroltak rajtam, hogy a végén feladtam az egészet.

Szóval kívánok egy jobb életet! (az első voltam)

2015. okt. 29. 16:03
 5/5 A kérdező kommentje:

"A pénzükön"? :DDDDDDD

Amikor a SAJÁT ZSEBPÉNZEMBŐL akartam venni magamnak ez 20000FT os szar Lenovo laptopot akkor se engedte meg faterom...vagy amikor telefont vagy egy TV-t akartam venni is nemet mondott........am a "zsebpénzemet" nem is ő adja,füvet nyírok meg kutyát sétáltatok azért a 7000 Ft ért (1 hónapban)anyum meg érted tök jó arc....Vett nekem pl egy csomó komoly airsoftot(sniper bar 10, shotgunK1205R, sig sauer P226, R29 1911, Uzi D91, M4A1...akit am érdekelne pont van egy/kettő eladó fegyóm.)meg a 120000Ft os Blunt és Etchic rolleremet is ő vette...tehát nem értem h apám miért egy farok....

2015. okt. 29. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!