Hogy lehet valakinek ilyen az apja? 21L
Folyton veszekszik velem, havonta kapom a zsebpenzemet, es legtobbszor ruhat, konyveket, cipot veszek belole, mivel ok nem vesznek nekem. Ok elvarnanak megis azt, hogy ne vegyek ruhat, csak taroljam a penzemet.
Evente 1x elmegyek hajat vagatni, akkor is cirkusz van, hogy megint hajat vagatni megyek, egy csomo penz. Barmire penzt kell kiadni folyton veszekedik.
Ha elmegyek vele vasarolni es talalok valami ekszert, ruhat, barmit es megveszem a zsebpenzembol megint kezdodik elorol az egesz.
Amikor elmentem dolgozni, es kaptam penzt, vettem belole 1 nadragot megint nekemallt, hogy minek.
Egyetemista vagyok, es mellette se engergiam se idom nincs meg dolgozni.
Nem engednem diakmunkara, mert adnak ok munkat nekem.
Amugy meg,ha keresztszuloktol kapok penzt, azt soha nem tarthatom meg, mindig nekik kell adjam. Szoval havonta kapok toluk 3.000 Ft zsebpenzt, es ha netalantan ruhat veszel belole, mivel latom, hogy masok hogy ki vannak csipve rogton jon a cirkusz. Azt mondtak, arra koltom, amire akarom. 1 szal cigit nem vettem meg belole, italt se, megis, ha olyanra koltom, aminek van latszatja, akkor veszekedes van.
Na, így már más a helyzet, hogy csak 3000-ret kapsz, én a tízszeresére, vagy még többre gondoltam.
Erre csak egy megoldás van, ha elmész dolgozni, akár mennyire is nincs energiád. Akkor a saját pénzed arra költöd amire akarod, hiába akar beleszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!