Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet valakinek ilyen az...

Hogy lehet valakinek ilyen az apja? 21L

Figyelt kérdés

Folyton veszekszik velem, havonta kapom a zsebpenzemet, es legtobbszor ruhat, konyveket, cipot veszek belole, mivel ok nem vesznek nekem. Ok elvarnanak megis azt, hogy ne vegyek ruhat, csak taroljam a penzemet.

Evente 1x elmegyek hajat vagatni, akkor is cirkusz van, hogy megint hajat vagatni megyek, egy csomo penz. Barmire penzt kell kiadni folyton veszekedik.

Ha elmegyek vele vasarolni es talalok valami ekszert, ruhat, barmit es megveszem a zsebpenzembol megint kezdodik elorol az egesz.

Amikor elmentem dolgozni, es kaptam penzt, vettem belole 1 nadragot megint nekemallt, hogy minek.

Egyetemista vagyok, es mellette se engergiam se idom nincs meg dolgozni.

2014. aug. 26. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Azért én kíváncsi lennék a másik odlalról is.Ha évente 1xer mész fodrászhoz,akkor miért mondja ,hogy megint?Az meg megint nem hülyeség,hogy tartalékolnod kell.Majd nem nem sikerül vizsgád,lecsúszol,és kikell fizetni? Ki fogja? Apukád? Arra akarnak nevelni,hogy jobban bekell osztani,élelmesnek kell lenni.Gondolom kapsz ételt,van hol aludni.Nem egy koszos rühes kollégiumban kell lenned.Egyetemre járhatsz,ékszer dolog csapta ki picit nálam a .... mivel,mi a fenének?egy nadrágod megértek oké,az kell.De ékszer?nekem ez picit érdekes,és lehet van benne valami,amit otthon mond az öreged.Amúgy meg ha elkéne menned dolgozni?Diákmunkába még nem halt bele senki sem.....Ezen azért gondolkodtál?Lehet nem szolnának meg,otthon sem.
2014. aug. 26. 12:17
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem engednem diakmunkara, mert adnak ok munkat nekem.

Amugy meg,ha keresztszuloktol kapok penzt, azt soha nem tarthatom meg, mindig nekik kell adjam. Szoval havonta kapok toluk 3.000 Ft zsebpenzt, es ha netalantan ruhat veszel belole, mivel latom, hogy masok hogy ki vannak csipve rogton jon a cirkusz. Azt mondtak, arra koltom, amire akarom. 1 szal cigit nem vettem meg belole, italt se, megis, ha olyanra koltom, aminek van latszatja, akkor veszekedes van.

2014. aug. 26. 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Nővérem is ilyen, bár mennyi pénze is legyen, azt mindenképpen el kell vernie valamire. Hiszen látszik, hogy szinte minden héten veszel valamit. Ők nem ezért adják neked a pénzt.
2014. aug. 26. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Ja meg ha,meglátsz valamit egyből...akkor azt megveszed.Szerintem pont ez a baja neki.De ha önálló lány leszel,és megtudod hogy mosás sincs ingyen.Sem az étel,nem adhatsz ki fölös dolgokra pénzt.Különben az életben nem fogsz boldogúlni.Amúgy meg miért nincs energiád?Annyi a odlgod,hogy egész nap ülj előadáson.Gondolom nem autószerelő műhelyben kell a szemináriumokat csinálni.Annyi a dolgod,hogy tanulj,és gyüjtsd.Nem véletlen adják oda azt havonta....
2014. aug. 26. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Na, így már más a helyzet, hogy csak 3000-ret kapsz, én a tízszeresére, vagy még többre gondoltam.

Erre csak egy megoldás van, ha elmész dolgozni, akár mennyire is nincs energiád. Akkor a saját pénzed arra költöd amire akarod, hiába akar beleszólni.

2014. aug. 26. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Én nem háborognék a helyedben, nem kötelességük eltartani és zsebpénzt adni, nem kisgyerek vagy már.
2014. aug. 26. 13:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudsz dolgozni a főiskola mellett. Aha. Én két suliba jártam egyszerre, mind a kettőn államilag támogatottra, ösztöndíjat is kaptam, magánéletem is volt, mégis elmentem dolgozni heti 3-4 napban. Nekem senki nem magyarázza meg, hogy főiskola/egyetem mellett nem lehet dolgozni, mert nem lehet teljesíteni. Aki h*lye(lusta, elkényeztetett, stb) kérem szépen, az ne menjen továbbtanulni. A kétkezi munka se szégyen, sőt!!
2014. aug. 26. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
ok,csak tudnám mi a fäsznak pontoznak le....mikor normális oldgokat írtam.vagy nem tetszik az igazság? Én ba...g elmentem egyetem mellett is a burger kingbe.Szarrá dolgoztattak mindenap 6órában.kibírtam....
2014. aug. 26. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!