Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valakinek még ebben az...

Van valakinek még ebben az értelemben ilyen apja, hogy mindent lenyel, és nem képes kiállni az igazáért?

Figyelt kérdés
Ha kell valamit segíteni, sosem szól nekem, inkább megcsinálja saját maga. Ha valami van, amiben neki van igaza, akkor mindig rámszól amikor el akarom intézni, hogy "hagyd", "ne", " jól van az úgy" meg ilyen hülyeségek. Egyszerűen érthetetlen.
2012. júl. 15. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, addig nem lenne baj, hogy megcsinál helyettem ezt-azt, a problem ott kezdődik, hogy a szája be nem áll, és valahányszor hazamegyek, rendszeres, több napi program, hogy az orrom alá dörgöljön minden szalmaszálat, amit valaha is keresztbe tett. Nem mellesleg közben egy balek, csak velem szemben van nagy szája...
2012. júl. 15. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Emiatt azért nem kéne leszarozni.
2012. júl. 15. 13:34
 3/5 anonim válasza:
Hmmm... tudod, hogy milyen egy szar apa? Olyan, aki otthagyja a három éves gyerekét, és a feleségét egy kis 20 éves ribancért, na, az a szar apa. -.-
2012. júl. 15. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
3 Szerintem az én apám még őt is leelőzte.Rosszabb az,amelyik ottmarad a családja nyakán és szívja a vérüket addig,amég mindenki bele nem döglik,csak ő nem.Na,ez a sz@r apa.Újabb tételt valaki?
2012. júl. 15. 21:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Jaj itt most nem verseny van, én csak ebben az értelemben mondtam, hogy szaŗ. Mondhatjuk úgy is, hogy ez a hibája.
2012. júl. 15. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!