Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok! Ti hogy vagytok/voltat...

Lányok! Ti hogy vagytok/voltatok vele?

Figyelt kérdés
13/L. Nem tudok normálisan beszélni anyámmal. Vagyis tudok, de ilyen "csajos dolgokról" nem igazán... Ilyeneket, hogy leszeretném borotválni a lábam, vagy melltartót akarok hordani stb. Ő meg nem kezdeményez, hogy pl jajj szőrös a lábad le kéne borotválni...olyan kislánynak tekint de én csak olyan akarok lenni mint az osztálytársaim.borotválkoznak, sminkelik magukat, meg melltartót hordanak...befolyasolja ezt az hogy nem jött még meg a menzeszem? Ha megjön utána már nagyobb lányként fog kezelni? Ti hogy voltatok vele?

2016. máj. 1. 17:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az én anyámmal se lehetett ilyen dolgokról beszélni.

Ő nem sminkeli magát, stb.

Borotva helyett használhatsz szőrtelenítő krémet vagy gyantát, így nem kell attól félni, hogy megvágod magad.

A melltartó témát jelezd neki, hogy te így kényelmetlenül érzed magad, és szeretnél hordani.

Sminkelni ráérsz még szerintem.

2016. máj. 2. 18:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Miért beszélgetnél bárkivel a szőrtelenítésről? Megcsinálod magadnak és kész. Még hogy "titokban" szőrtelenítesz... Más szerinted kirakja az ablakba, ahogy szőrtelenít? Én soha senkivel nem beszéltem meg, hogy na, akkor most leborotválom magam, mert szőrös vagyok. Csak megcsináltam. Szerintem ez ugyanolyan, hogy nem állsz neki senkinek ecsetelgetni, hogy sz@rnod kell, hanem csak elmész a vécére és lerendezed magadnak.

A melltartót meg annyian erőltetik már 12-13 évesen, csak mert "a többieknek is van már". Közben meg arra nem is gondolnak, hogy a többieknek melle is van már hozzá. Nem mondom, hogy mindenki, de a legtöbb kislány, aki a melltartós dolog miatt sír, még tök lapos, csak azért kéne neki melltartó, hogy ne lógjon ki a sorból. Ne akarj olyan lenni, mint az osztálytársaid. Olyan akarj lenni, mint te magad. 1-2 év múlva majd úgyis nyomatni fogod a sablonos "érettebb vagyok a koromnál" meg "más vagyok, mint a többiek" dumákat.

2016. máj. 8. 20:21
 13/16 anonim válasza:

Nekem is igy van !

Igaz a melltartót azt ő vette de soha nem beszélt ilyenekről

En szortelenitek de nem mondtam el anyanak

Amikor megjött akkor is annyit mondott hogy " Azert van mert nagy vagy"

2016. máj. 9. 02:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy lapos vagyok, de olyan osztálytársaimnak is van, akik kb az én szintemen vannak... Sminkelni meg nem akarok nagyon, csak példának hoztam fel, hogy az osztálytársaim ezt is csinálják... Amúgy köszönöm a válaszokat!
2016. máj. 9. 21:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 14 éves vagyok...13 évesen hordtam én is először melltartót, és ezt szerintem nem kell megbeszélni szülővel, hanem én is rögtön mondtam, hogy venni kéne melltartót, és az első melltartómat nagynéném vette nekem...szóval így könnyebb volt nekem is...aztán a borotválkozás...hát én is 13 évesen már akartam borotválni a lábam...anyum nekem sem engedte...aztán jött egy kirándulás, ahol fürdőzni is lehetett, és így rá tudtam venni anyumat, hogy szőrtelenítsük le a lábam, mert a fiúk "1 km"-ről is kiszúrják a szőrszálat, de anyum erre is azt mondta, hogy csak erősödni fog, csúnya lesz...de végül mondtam neki, hogy akkor gyantáztassunk és az hatásosabb, így az első szőrtelenítésem gyantázás volt, és a hónaljamat meg borotvával simán leborotváltam, szerintem arról nem muszáj szólni...:)
2016. máj. 19. 14:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja és meg kell értetni anyuddal, hogy azért szeretnéd ezeket, hogy pasizz, hanem, hogy magadnak megfelelj!!!
2016. máj. 19. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!