Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha az anyám utál?

Mit csináljak, ha az anyám utál?

Figyelt kérdés
Eddig is folyton csak szidott, de legalább volt néhány kedves szava hozzám, amikor jó kedve volt. De egyszer nagyon összeveszett velem és nagyon csúnya dolgokat mondott, aztán mikor apa hazajött, mondtam neki, hogy beszéljen vele, mert nem birom már tovább ezt hallgatni, ők meg összevesztek emiatt és apa mondta neki, hogy nem is viselkedik úgy, mint egy normális anya, mert állandóan csak ordibálva beszél velem meg úgy beszél velem, mint valami kutyával. És ezen még anyám sértődött meg és egy hete akármit szólok hozzá, mindenre sértődötten azt mondja, hogy "ne szólj hozzám te szemétláda, menjél az apádhoz" meg múltkor azt is mondta, hogy "én nem vagyok az anyád". Mit tegyek?
2016. ápr. 30. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Tedd amit kér,ne szolj hozzá,nézz át rajta.

De egyébként kb.:miért utál?

ennek elvileg kellen,hogy oka legyen.

2016. ápr. 30. 13:21
 2/8 A kérdező kommentje:

1.: Az idiótaságodat tartsd meg inkább magadnak.

2.: Nem tudom, mióta csak az eszemet tudom, úgy viselkedett velem, mintha gyűlölne.

2016. ápr. 30. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Az nem lehet, hogy tényleg nem az anyád?
2016. ápr. 30. 14:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem :/
2016. ápr. 30. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Hát figyelj, ha ő ilyen ostobán viselkedik, akkor neked kell felnőttnek lenned. Állj oda elé határozottan, és mondd meg neki, hogy márpedig most leültök, és szépen nyugodtan, őszintén megbeszélitek, hogy mi a baja veled.
2016. ápr. 30. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő ilyen veled akkor meg se érdemli h foglalkozz vele
2016. ápr. 30. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:

anyád lehet súlyos depressziós, viszont legjobb ha lelépsz otthonról mihelyt alkalmad adódik.

minél hamarabb szerezz szakmát amivel tudsz pénzt keresni, és lécelj le. (tapasztalat, én nem bántam meg)

2016. ápr. 30. 21:11
 8/8 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy ebbe a világba tény hogy nehéz összeszedni a pénzt, én azt mondom hogy keresd meg egy Albérleti díj árát EGY MÁSIK VÁROSBAN de az ért ne 3-4 km-re hanem 30-35 km.-re, és ne tartsd vele a kapcsolatot hosszabb ideig és az édesanyád magányosságába elfog komolyan gondolkozni hogy miért mentél le s ez a sok gonoszság eszébe jut és bocsánatot fog neked kérni!
2016. máj. 29. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!