Anyum most akarja bepótolni a fiatal korát? Ártsam bele magam vagy inkább ne de akkor én hogy dolgozzam fel?

Kezdjük azzal, hogy ha anyukád valamiben hibázott, akkor az az, hogy gyengének nevelt. 24 évesen elsírod magad azon, hogy neki más a jó? Semmi közöd nincs hozzá, ez ilyen. :) Azzal szexel akivel akar, semmi közöd nincs hozzá. És neki sem ahhoz, hogy te mit teszel.
# 2, 2 évig szex nélkül "kapcsolatban"? Elhiszed, hogy nem volt már régen melletted más? De vicces 35évesen. :D 2 évig bírtad szex nélkül? Akkor ne ad tanácsot. Te nem ő vagy vagy, csak nincs farkad. A férjed előtte is aszexuális volt? "A férjem utálja a szexet" Akkor miért mentél hozzá ha nem egyeztek szexuálisan? Igen: akkor miért mentél hozzá? Nem: megcsal. 35 évesen ennyire butának lenni...
Ezekre a válaszokra nem vagyok hajlandó válaszolni, agyon sok a buta ember.
N.

12 Nem tudom miből fakadhatott benned ez a gyűlölet, de azért válaszolok. A férjemmel a házasságunk előtt 5 évig voltam együtt, teljesen rendben volt a szexuális életünk. Neki a házasság azt jelentette, h már nem kell szexelnie. Teljesen biztos, h nem feküdt le mással, annak ellenére sem, h engem nem zavart volna ha megteszi, abnormálisnak tartottam a szexmentes életét és akkor már nekem egy nyitott házasság is jobb lett volna, mint az állandó szexmegvonás. A másik érdekes stílusú válaszolónak üzenem: igen, viszketett és fel is vállalom, nöként is vannak az embernek szexuális vágyai, a férjem ezt konkrétan lexarta, én pedig úgy gondoltam, h 2 év próbálkozás nekem kicsit sok, ekkor jött valaki, aki felkeltette az érdeklődésemet, viszont miatta teljesen felesleges lett volna elválnom. Aztán abbahagytam ezt a kapcsolatot, mert én is úgy éreztem, hogy nem ez a legjobb megoldás. Most terápiára járunk, tudjuk az okokat, van némi javulás, de nem könnyű az egész. A férjem tud a másik kapcsolatról is, megértette, h nem kellett volna megvonnia tőlem a szexet. Ja és ameddig rendben volt a kapcsolatunk én sem tudtam volna elképzelni, h megcsaljam a párom, tehát 24 évesen ez nekem sem fért volna bele, csak amikor már ezredjére lettem visszautasitva a századik szexi fehérneműmben, akkor elegem lett, föleg úgy, h vannak a környezetemben bőven olyan férfiak, akik bármikor szívesen megtennék.
Viszont simán lehet, h a kérdező anyjánál nem ez a helyzet, de akkor is az a véleményem, h mindenki a saját háza előtt sepregessen és ne mások felett itélkezzen, főleg olyan stílusban, amiben te tetted kedves 12-es. Kérdező,neked is inkább a saját nemi életeddel kellene foglalkoznod! Ezt a szülő is ember dolgot, pedig ált. iskolás korban ismeri fel az ember, nem 24 évesen.

Tök mindegy, hogy ki mit ír, mert itt a gyakorin úgyis mindig megmagyarázzák, hogy ha egy nő félrelép, akkor is kizárólag mindig a férfi a hibás.
A múltkor itt panaszolta egy férj, hogy a felségének a szülés után elment a kedve a szextől, és már két éve nem voltak együtt, és még őt oltotta a többség, hogy milyen férj az aki nem bírja ki.
Na persze, a szokásos kettős mérce.

# 14, nincs bennem semmi gyűlölet, inkább sajnálat és lenézés. Annyit reagálnék, hogy azt a 2 évet soha nem fogod visszakapni az életedből.
". Neki a házasság azt jelentette, h már nem kell szexelnie." Mondjuk megbeszélhettétek volna a házasság előtt is. A házasság egy papír, semminek nem kell megváltoznia utána. Én azonnal elválnék, ha így gondolkozna a férjem. Azt legalább jól tetted, hogy megcsaltad.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!