Anyum most akarja bepótolni a fiatal korát? Ártsam bele magam vagy inkább ne de akkor én hogy dolgozzam fel?
"Előtte is voltam szingli évekig, akkor is kibírtam összevissza b@*ás nélkül. Csak van, akinek jobban viszket"
Itt nem a viszketésről van szó, hanem hogy értéktelennek vagy titulálva. Passzív-agresszív viselkedés "nem nyúlok hozzád, habár itt fekszel mellettem fehérneműben, mert te még erre sem vagy jó". Mindezt évekig. Más egyedül, de nagyon. Majd megérted, ha veled is így szemétkedik szándékosan valaki, hogy a szexszet használja fegyverként ellened.
3 Igen, népbetegség, a szexológus is mondta nekünk.
4 Az ilyen korlátolt embernek, mint te, úgyis felesleges bármit magyarázni, majd ha olyan helyzetbe kerülsz meglátjuk. Láttam én már annyi hatalmas szerelmet nagyon csúnyán végződni, remélem fiatal vagy, akkor elnézhető a butaságod és a tapasztalatlanságod.
Kedves Kérdező!
Anyukád felnőtt ember és nem sok közöd van hozzá, hogy mit csinál. Nyilvánvalóan más az értékrendetek ebben a dologban. Ha a nevelőapád ezt eltűri, akkor te is hagyd rá. Ez az ő kettőjük ügye. Te megtetted, amit tehettél, elmondtad a véleményed neki.
A sírás el fog múlni - az azért van, mert felnőttként látod azt, hogy a szüleid nem olyan tökéletesek, mint azt gyerekként hitted. Kicsit meghal benned a gyermeki jóhiszeműség, ez teljesen normális. Abban a korban vagy. Nekem is sokkoló volt apámat más nővel látni - pedig már elváltak akkor. Egy gyerek abból tudja, mennyire szeretik a szülei őt, hogy látja őket, hogyan szeretik egymást. Ezért romboló a gyerek számára a válás. De te már nem vagy gyerek! Sírd ki magad, ez normális - de felnőttél. Igen, vannak a szüleinknek olyan dolgaik, amik nem helyesek a mi szemünkben. Emberek. A párkapcsolat a pár dolga.
te is tipikus y generácios kis hiszti gép vagy aki nem hajlandó felnöni
keres partnert vele foglalkoz ne azzal hogy anyád éli az életét röhejes vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!