Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum most akarja bepótolni a...

Anyum most akarja bepótolni a fiatal korát? Ártsam bele magam vagy inkább ne de akkor én hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, én is már a saját életemet élem, de a minap hideg zuhanyként ért a rengeteg infó: (nem akarom részletezni de BIZTOS forrásból tudtam meg a következőket) anyumnak teljesen jó kapcsolata van a jelenlegi párjával, ő egyébként életében a második, már nagyon régóta vannak együtt, engem is ő nevelt fel lényegében. Legalábbis kívülről én nagyon jónak mondanám az ő kapcsolatukat. Viszont anyumnak kb 7 éve viszonyai vannak. Ő 47 éves amúgy. 6 évig volt egy szeretője, akivel titokban találkozgattak, és mint kiderült tavaly gyereket is várt tőle amiből abortusz lett. Már egy éve megszakították a kapcsolatot, viszont most helyette van neki más, akivel pl jövő hónapban mennek hosszú hétvégézni, miközben anyum munkahelyi tréninget mondott kifogásként. Annyira ellenzem ezt az egészet, amellett, hogy nagyon sajnálom nevelőapumat, úgy gondolom, hogy veszélyes is amit csinál, mert alig ismeri a férfit és nős, gyerekei vannak. Annyira imádom anyumat, de hatalmasat csalódtam benne, úgymond egy világ dőlt össze bennem, mert eddig a példaképem volt. Nem bírtam, felhoztam neki a témát, azt mondja, hogy ne foglalkozzak az ő magánéletével és hogy nem hagyná el nevelőapumat soha, de úgy érzi szüksége van valakire mellette...Viszont mióta ezt tudom, akaratlanul is elsírom magam csak úgy random, tudom, hogy nem az én dolgom, de nem tudom elfogadni, hogy ezt teszi...
2016. ápr. 26. 17:40
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
magamnak külső szemmel azt a tanácsot adnám, hogy ne foglalkozzak vele mert az ő élete, de mégsem olyan egyszerű mert nagyon gyakran jut eszembe...
2016. ápr. 26. 17:44
 2/18 anonim ***** válasza:
25%
24 évesen azért már gondolkodhatnál érettebben kicsit. Egyrészt nincs közöd hozzá. Másrészt, én pl. 35 vagyok, 8 éve házas, azóta évente egyszer fekszik le velem a férjem, mert vannak gondjai pszichésen a szex-szel, 2 évig simán bírtam szex nélkül, reménykedtem, hogy helyrejön a férjem, utána nekem is lett szeretőm, igen lehet azt gondolni, hogy mekkora bunkó vagyok. De miért is? A férjemet nem akarom elhagyni, mert szeretem, a szerető csak pótléknak kellett, nem jönnék össze vele soha. A férjem utálja a szexet, szerintem neki is jobb, ha valaki megcsinálja helyette a piszkos munkát. Te sem tudhatod mi van a háttérben. Lehet, hogy már évek óta impotens a nevelőapád.
2016. ápr. 26. 18:00
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Ez valami új népbetegség, hogy a férfiak nem hajlandóak a szexre? Nálunk is gyakrabban van karácsony, mint aktus... durva. Akkor mégse velem van baj.
2016. ápr. 26. 18:49
 4/18 anonim ***** válasza:
36%
Én pl. nem tudnám megcsalni a férjemet, akkor sem, ha soha többé nem szexelnénk. Előbb használnék eszközöket, minthogy más férfihez nyúljak. Ilyen ez a szerelem. Kinek mi a normális, ugyebár. És nem kell megmagyarázni, hogy perszepersze pár év után úgysem bírnám. Előtte is voltam szingli évekig, akkor is kibírtam összevissza b@*ás nélkül. Csak van, akinek jobban viszket. Ezzel sajnos nem lehet mit csinálni. Próbálhatsz beleszólni, de csak felháborodást kapsz cserébe. Felesleges. Akinek ilyen az értékrendje, azon nem tudsz változtatni.
2016. ápr. 26. 18:52
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
erdekes dolog, egeszseges felnott ferfi 50-60 evesen 40 ev hazassag utan is kivanja a szexet, es a felesegevel, nem massal... persze csak ha jo a kapcsolatuk... ha egy ferfi nem kivanja a szexet ott bizony komoly problema van valoszinuleg a novel... ezt nyilvan nehez lesz elfogadni az erintetteknek, de akkor is igy van, kiveve ha a pasi mentalisan serult. de az annyira nem gyakori, minthogy siman raun az asszonykara. aztan ki tudja mikor nincs otthon mi tortenik...
2016. ápr. 26. 18:54
 6/18 anonim ***** válasza:
47%

"Előtte is voltam szingli évekig, akkor is kibírtam összevissza b@*ás nélkül. Csak van, akinek jobban viszket"

Itt nem a viszketésről van szó, hanem hogy értéktelennek vagy titulálva. Passzív-agresszív viselkedés "nem nyúlok hozzád, habár itt fekszel mellettem fehérneműben, mert te még erre sem vagy jó". Mindezt évekig. Más egyedül, de nagyon. Majd megérted, ha veled is így szemétkedik szándékosan valaki, hogy a szexszet használja fegyverként ellened.

2016. ápr. 26. 18:56
 7/18 anonim válasza:
29%
Anyud szeretője megadja neki azt amit a műfaterod nem tud..
2016. ápr. 26. 18:59
 8/18 anonim ***** válasza:
79%

3 Igen, népbetegség, a szexológus is mondta nekünk.

4 Az ilyen korlátolt embernek, mint te, úgyis felesleges bármit magyarázni, majd ha olyan helyzetbe kerülsz meglátjuk. Láttam én már annyi hatalmas szerelmet nagyon csúnyán végződni, remélem fiatal vagy, akkor elnézhető a butaságod és a tapasztalatlanságod.

2016. ápr. 26. 19:36
 9/18 HaEv ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Anyukád felnőtt ember és nem sok közöd van hozzá, hogy mit csinál. Nyilvánvalóan más az értékrendetek ebben a dologban. Ha a nevelőapád ezt eltűri, akkor te is hagyd rá. Ez az ő kettőjük ügye. Te megtetted, amit tehettél, elmondtad a véleményed neki.

A sírás el fog múlni - az azért van, mert felnőttként látod azt, hogy a szüleid nem olyan tökéletesek, mint azt gyerekként hitted. Kicsit meghal benned a gyermeki jóhiszeműség, ez teljesen normális. Abban a korban vagy. Nekem is sokkoló volt apámat más nővel látni - pedig már elváltak akkor. Egy gyerek abból tudja, mennyire szeretik a szülei őt, hogy látja őket, hogyan szeretik egymást. Ezért romboló a gyerek számára a válás. De te már nem vagy gyerek! Sírd ki magad, ez normális - de felnőttél. Igen, vannak a szüleinknek olyan dolgaik, amik nem helyesek a mi szemünkben. Emberek. A párkapcsolat a pár dolga.

2016. ápr. 26. 19:51
 10/18 anonim ***** válasza:
6%

te is tipikus y generácios kis hiszti gép vagy aki nem hajlandó felnöni

keres partnert vele foglalkoz ne azzal hogy anyád éli az életét röhejes vagy

2016. ápr. 26. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!