Mit csináljak, hogy itthon maradhassak?
Fura ez a tanár, mert nekem is volt ilyen felmentésem, és az öreglány ott pattogott mindig, és bőszen lobogtatta,hogy ide van írva,hogy részt kell vennem az órán, és csak az osztályzás alól mentesülök.
Igaz, nálunk a fél osztály fel volt mentve, mert meg lehetett csinálni, és kell a francnak, a 25 fős osztályból 12 felmentett, 13 nem, és a 13-ból 3-an buktak az érettségin, 2 meg el sem mehetett.Kemény egy tanár volt, de legalább érhetően magyarázott, nekem talán meg lett volna a 2-es, de nem kockáztattam.
Mindenesetre megérte maradni, én nem érzem magam kevesebbnek, csak papírom nincs, de mindent ugyan úgy csináltam.
Nekem is enyhe diszkalkuliám van és a zajjal én megértelek. Egyszerre két dolgot nem igazán tudok összekapcsolni. De én elvégeztem a matematika-informatika intenzív osztályt. Bukdácsoltam végig matekból. Persze akkor még nem tudtam miért. Aztán érettségiztem. Napi 3-4 órát matekeztem a barátommal, mert ő a mérnöki egyetemre járt és értett hozzá, volt hozzám türelme és megtanitotta az egyszerűbb, még számomra érthetőbb dolgokat. Sokat haladtam, hogy végigkínoztam.
A tanárod egy kicsit fura hozzáállással van, de neked sincs valami nagy motivációd..
"Igaz, nálunk a fél osztály fel volt mentve, mert meg lehetett csinálni, és kell a francnak, a 25 fős osztályból 12 felmentett, 13 nem, és a 13-ból 3-an buktak az érettségin, 2 meg el sem mehetett."
Ha nem bántalak meg, megkérdezhetem, hogy ez milyen iskola volt?
A szakvéleményedben nem szerepel véletlenül, hogy az értékelés alóli felmentés a tanulót nem mentesíti az órán való részvétel, és a tantárggyal kapcsolatos gyakorlás alól?
Bizony, ott kell lenned, és jó lenne, ha a tanárod ellátna differenciált feladatokkal, hogy ha keveset is tudsz, kicsit előbbre juss.
Veszel egy 3. 4. 5.-es könyvet, és szépen végigdolgozod. az életből ugyanis nem leszel felmentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!