Mit tegyek, hogy itthon maradhassak?
Figyelt kérdés
Erősen köhögök és náthás vagyok . De anyu nem engedi meg ,hogy itthon maradjak , mert szerinte csak szimulálok . :(
Pedig nem . Nem szoktam hazudni sem pedig szimulálni , de anyukám nem hiszi el , és elakar küldeni iskolába :( Ti mit tennétek?
2015. jan. 11. 13:14
1/3 anonim válasza:
Hétfői számonkérések? Matek, töri? :D
2/3 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi nem lesz!
nem felelek és nem is írok semmiből !
Mellesleg lógni sem szoktam , és anyám tudta nélkül sosem szoktam itthon maradni !!
2015. jan. 11. 13:32
3/3 anonim válasza:
hát figyelj ez nem nagy betegség. Engem volt,hogy lázasan is beküldött anyu suliba.
de ha nagyon otthon szeretnél maradni,akkor feküdj az ágyadban, és pihenj. Akkor anyukád látni fogja,hogy nem szimulálsz.
Egyébként én bemennék, mert lemaradsz egy napról, lehet hogy kettőről,és nehezebb lesz bepótolnod, és sok lesz a hiányosságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!