Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi az oka, hogy általában a...

Mi az oka, hogy általában a nagycsaládosok vallásosak?

Figyelt kérdés
Több nagy családot is ismerek, ahol 4,5,6 gyerek van , és érdekes módon ezekben a családokban az a közös, h mind vallásosak. Mi lehet az oka ennek? A vallásosok miért vállalnak több gyereket?

2016. ápr. 24. 19:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
Nem normálisak.
2016. ápr. 24. 23:11
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
Én főképp csak olyanokról tudok akik főképp 80-90s évekbe alapítottak családot 3-4 gyerekkel.Mi nem voltunk vallásosak még is bemertek vállalni 3 gyereket a szüleink abban az időben és még nagyon sok helyen sem volt ez másként.Szerintem mai világba ahogy mondani szokták ugye nem nagyon vállalnak a vallásosak sem több gyereket,akik meg igen azok nagyon bátrak.
2016. ápr. 24. 23:44
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
Nekem 3 gyerekem van és mégsem vagyok vallásos,barátnőm is nagycsaládos és nem vallásos .ugy hogy kicsit sántít az elméleted ? Mert nem minden nagy csalládos vallásos.
2016. ápr. 25. 04:48
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, de a nagycsaládosat nem a hivatalos formában értettem(3 gyerek) hanem tényleg az olyan családokra gondolok, ahol sok gyerek van 5,6 vagy több.
2016. ápr. 25. 06:43
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

10!

Rendben, de végül is mindegy akarták-e vagy csak becsúsztak és aztán akarták.

Ha akarták is, akkor kb mióta együtt vannak csak szül az asszony. Akkor sem sok tapasztalatuk lehetett fogamzásgátlás témában. :-) Szerintem.

2016. ápr. 25. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:
13%

Fogamzásgátlás tiltás és vallási kötelezettség ("Sokasodjatok,szaporodjatok...").

Izraelben (leginkább Bnéi Brák,Száz kapu) a háredi és a haszid családokban legalább van 8-9 gyerek.

De olvastam ,hogy nem rég (2016/5776) New Yorkba egy olyan szatmár haszid nő hunyt el akinek több ,mint 2 ezer leszármazottja van.

Üdv!

2016. ápr. 27. 18:22
 17/17 anonim ***** válasza:
27%

Ez a vers nem azt jelenti legyel nyul vagy eger

Nekunk 5 van hivok vagyunk nem vallasosak.

2 neveltgyerek 3 sajat

Hitunk azt mondja annyit hozz a vilagra a mennyi rol gondolkodni tudsz.

Nem Tilos a fog gatlas ez urban legenda

2016. ápr. 27. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!