Ugye nem csak szerintem nem normális ez a nevelési módszer?
szerintem tegyél magasról a szüleid véleményére. ha úgy tetszik, akkor akár 20 évesen is hihetik rólad,hogy bizony szűz vagy.
nem kell mindent az orrukra kötnöd. találkozz a barátoddal(Szerintem a heti 1x nevetségesen kevés).
amúgy az ilyen idióta emberek nem tudom minek vállalnak egyátalán gyereket, hiszen a saját lelkivilágukban is nagy káosz lehet. nem vagy a tulajdonuk, nem szabadna úgy kezelniük. ezzel amiket itt leírtál, csak azt érik el,hogy alig várod,hogy végre 18 legyél és lelépj tőlük..
annyit tehetsz,hogy próbálsz velük normálisan beszélgetni, esetleg más felnőttek bevonásával is, akik tudnának rájuk hatni.
még annyit jegyeznék meg, hogy az természetes,hogy a barátod anyukája máshogy áll a kapcsolatotokhoz. neki azért egy 20 éves fia van, a te szüleidnek meg egy 16 éves lánya.. szóval fiatalabb is vagy, meg te eshetsz teherbe is. érthető,hogy jobban féltenek. de mondom, normális ember tudja, hogy 1,5 év kapcsolat során a szex igenis fontos része a kapcsolatnak. és normális védekezés mellett igen kis esélye van a terhességnek..de anyukád inkább megtiltja, meg homokba dugja a fejét, mint hogy értelmesen elbeszélgetne veled a védekezés fontosságáról. no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!