Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakaszosan élvezek el, ez normális? Más férfinál is így van?
Arról beszélek, hogy olyan ugye mintha a pisiléest hirtelen visszatartanám, és elengedem, és ez ismétlődik amikor ugy "megörténik a dolog".
Ma reggel is "megtörtént" de ugyanúgy, hogy hirtelen visszatartam, elszroítom nem tudom hogy mondjam és elengedem és kb 10 szer ismétlődött. Ez így rendjén van? Közben jó érzés volt természetesen.
De ezt lehet úgy, hogy ne szorítsam vissza hanem csak engedem? Hogy a jobb érzés?
Komoly válaszokat kérek.
Amíg nincsen belőled egészségügyi problémád, addig nem gond.
Azonban ha olyan keresőszavakat adsz meg, hogy "trükk" és "módszer", akkor ezzel te is tisztában vagy, sokkal inkább hangzik bújtatott felhívásra a női válaszolók felé, mondván tessék, itt vagyok, én órákig is bírom.
Amivel nincs baj, ezt hívják tantra szexnek. Könnyű elsajátítani és érdemes is.
26/F
Sose voltam még lánnyal úgy hogy szexeljünk szóval nincs tapasztalatom...
Egyszer voltam fizetős lánynál ő csinálta nekem, de oylan volt mintha magamnak csinálnám, meg nem is tetszett a csaj, lehet azért, de olyan mintha most megfognám magamnak, semmi olyan extra nem volt...
Nem tudom sokan hogy tudják azt hogy megfogják mint a videókba huzogatják és kijön belőlle a fehér anyag, én akárhogy csinálom, szappannal, babatüsfürdővel, vagy csak simán, sehogy sem megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!