Ugye nem csak szerintem nem normális ez a nevelési módszer?
Értem. Ennyi idősen már elmegy a dolog bár tény hogy ha egyszer gyerekem lesz én is jobban szeretném ha kicsit tovább várna. Viszont nálatok mellette szól hogy régóta együtt vagytok.
Mindenesetre abban egyetértek hogy a jegyeid nagyon fontosak hiszen valahol ezen áll vagy bukik a jövőd viszont lehetnének engedékenyebbek szerintem is.
Ha nagyon vaskalaposak fogalmam sincs mit is léphetnél.
Ahogy kozolni probaljak az persze nem jo, de abban igazuk van hogy akkor kezdj szexelni ha a gyereket is tudod vallalni ha ugy alakul.
Ebben a kulturaban nem divat a felelosseg vallalas ezert sokan mondjak hogy 14 eves korban mar el kell kezdeni, de gondold at hogy mi lesz ha megis terhes leszel.
Szerintem se törvényszerű hogy az illető teherbe esik. Emellett a mai világban egyetemmel együtt 25 éves korodra tudsz munkát vállalni. A gyerek előtt egy év munkaviszony minimum kell ha gyest akarsz és akkor már valóban vállalni mer az ember egy gyereket. Szerintem ekkortól mondhatjuk hogy : a gyereket is tudod vallalni ha ugy alakul.
De senki nem akarja 25 év fölött elkezdeni a szexuális életét.
Nem, nem normális az, hogy napra pontosan kijelöli az anyukád, mikortól élhetsz nemi életet. 18 évesen, gondolom, még bőven tanulni fogsz, tehát még akkor is a szüleidre leszel utalva.
Viszont lázadni lehet, csak éppen a szüleid életfelfogását kétlem, hogy meg tudd változtatni.
Neked ilyen anya jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!