Ha homoszexuális lenne a gyermeked és külföldön megházasodna örülnél neki, elmennél az esküvőjére?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy tudnál örülni neki? Ugyanúgy részt vennél a szervezésben és átélnéd az egészet mint egy normális házasságnál? Nem zavarna a tudat hogy nem lesz vérszerinti unoka adott esetben?2016. ápr. 17. 15:31
41/43 anonim válasza:
Te utolsó szerencsétlen nyomorult selejt genetikai hulladék!!!Ha tudnád ki vagyok,és hogyan élek,igencsak meglepődnél te liberális szarkupac,te utolsó!!!Szeretnél olyan senki lenni mint én a saját erőmből te senkiházi!!! :)
42/43 anonim válasza:
Csak nem valamelyik kikent kifent felszentelt politikus?
Mindenesetre az önteltség se semmi, legyél arra is büszke.
43/43 anonim válasza:
"Te utolsó szerencsétlen nyomorult selejt genetikai hulladék!!!Ha tudnád ki vagyok,és hogyan élek,igencsak meglepődnél te liberális szarkupac,te utolsó!!!Szeretnél olyan senki lenni mint én a saját erőmből te senkiházi!!! :)"
A senkiházi és hulladék legfeljebb te vagy és a kedves felmenőid akik létrehoztak téged (kár hogy nem védekeztek).
Attól mert állításod szerint a saját "erődből" értél el dolgokat, emberileg még lehetsz egy selejt és nem fog tőled senki hanyatt esni. Saját erőből elérni mások is képesek, mégis normális értékrenddel rendelkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!