Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha homoszexuális lenne a...

Ha homoszexuális lenne a gyermeked és külföldön megházasodna örülnél neki, elmennél az esküvőjére?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy tudnál örülni neki? Ugyanúgy részt vennél a szervezésben és átélnéd az egészet mint egy normális házasságnál? Nem zavarna a tudat hogy nem lesz vérszerinti unoka adott esetben?
2016. ápr. 17. 15:31
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
0%
Te utolsó szerencsétlen nyomorult selejt genetikai hulladék!!!Ha tudnád ki vagyok,és hogyan élek,igencsak meglepődnél te liberális szarkupac,te utolsó!!!Szeretnél olyan senki lenni mint én a saját erőmből te senkiházi!!! :)
2017. jan. 26. 20:22
 42/43 anonim ***** válasza:

Csak nem valamelyik kikent kifent felszentelt politikus?

Mindenesetre az önteltség se semmi, legyél arra is büszke.

2017. nov. 14. 01:00
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

"Te utolsó szerencsétlen nyomorult selejt genetikai hulladék!!!Ha tudnád ki vagyok,és hogyan élek,igencsak meglepődnél te liberális szarkupac,te utolsó!!!Szeretnél olyan senki lenni mint én a saját erőmből te senkiházi!!! :)"

A senkiházi és hulladék legfeljebb te vagy és a kedves felmenőid akik létrehoztak téged (kár hogy nem védekeztek).

Attól mert állításod szerint a saját "erődből" értél el dolgokat, emberileg még lehetsz egy selejt és nem fog tőled senki hanyatt esni. Saját erőből elérni mások is képesek, mégis normális értékrenddel rendelkeznek.

2017. nov. 14. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!