Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha homoszexuális lenne a...

Ha homoszexuális lenne a gyermeked és külföldön megházasodna örülnél neki, elmennél az esküvőjére?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy tudnál örülni neki? Ugyanúgy részt vennél a szervezésben és átélnéd az egészet mint egy normális házasságnál? Nem zavarna a tudat hogy nem lesz vérszerinti unoka adott esetben?
2016. ápr. 17. 15:31
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem provokálni akarnál, akkor nem kellene külön kiemelni hogy meleg, elvégre állandóan azt propagáljátok, hogy legyenek egyenlők és ne legyen megkülönböztetés. Akkor fel se merülne egy ilyen kérdés. Az egész a magánügye az illetőnek, semmit sem számít hogy valaki elmenne -e vagy sem a saját helyzetében. Az efféle elfogadás-keresés mindig egycélú, ellenvéleménynek helye nincs, vagy támogatja valaki a melegeket, vagy ne írjon ide. Leírjátok hogy mennyire normális ez, elkülditek az ellenvéleménnyel bírókat a fenébe, majd megtapsoljátok magatokat, hogy ennyire elfogadó a világ és mindenki más homofób, nem normális (sic!) náci véleményterrorista. Bármennyire fáj de hiába tiltjátok, jelentitek, támadjátok azokat akiknek más a véleménye, attól még nekik is igazuk van és nem fogjátok lenyomni a torkukon a szivárványos életmódotokat. Ez van, srácok.
2016. ápr. 17. 16:58
 22/43 A kérdező kommentje:
17-es, 21-es. Ha nem emeltem volna ki hogy a kérdés melegekről szól akkor így hangzana "Ha a gyereked külföldön házasodna örülnél neki, elmennél az esküvőre?" ,tehát teljesen más lenne a kérdés értelme. Nem provokálni akartam, vagy újabb vitát kezdeni a melegekről hanem személyes véleményekre voltam kíváncsi. Elfogadom mindenki véleményét ha érvel hozzá és kultúráltan fogalmazza meg. Mindenki leírta a véleményét, az első aki provokál az te vagy. Senki nem kérte hogy fogadd el a szivárványos életmódot, nem is tudom hogy jött ez ide. Vannak hozzád hasonló emberek akik egyből ugranak az ilyen kérdésekre hogy konfliktust keltsenek. Ne fogadd el a melegeket jó, de akkor te se provokáld azokat akik elfogadják őket.
2016. ápr. 17. 17:12
 23/43 anonim ***** válasza:
19%

Kövezzetek meg de én eléggé kiakadnék.

Kissé régimódi vagyok(fúj...fúj)

...és vallásos( FÚJ!!FÚJ!!)

Tudom ma ez ,,nem divat" de én ezt egyszerűen vallási okból elítélem.

Na Mostmár tényleg lehet fújolni

2016. ápr. 17. 17:26
 24/43 anonim ***** válasza:
68%

Nem zavarna, legalább nem lenne menyem. :D

Szervezésben nem vennék részt, de csak mert nem vagyok az a típus. Unoka kérdés nem izgat, mert még csak pici baba a fiam.

2016. ápr. 17. 17:51
 25/43 anonim ***** válasza:
78%
23: az nem zavar, hogy a vallásos embereknek elfogadónak kéne lenni, szeretni felebarátaikat, stb? Pont egy vallásos ember közösít ki, ítél el? Milyen vallásos vagy te?
2016. ápr. 17. 17:55
 26/43 anonim ***** válasza:
66%
Nyilván jobban örülnék ha heteroszexuális lenne de ha már így alakult örülnék és velük ünnepelnek :)
2016. ápr. 17. 18:50
 27/43 anonim ***** válasza:
84%
Nekem csak az számít, hogy a gyerekem boldog legyen. Mi az, hogy normális házasság? Az unokáim léte vagy nem léte nem az én akaratomtól függ, hanem a gyermekeim akaratától nemtől és szexuális orientációtól függetlenül. Leszbikus nők is képesek szülni, meleg férfiak is rendelkeznek örökítőanyaggal.
2016. ápr. 17. 22:14
 28/43 anonim ***** válasza:
69%
A vallásos emberek a legnagyobb álszentek. Addig szereti amíg belefér az ő sablonjába.
2016. ápr. 17. 22:25
 29/43 anonim ***** válasza:
69%
Természetesen, bár annak még jobban örülnék, ha itthon is elfogadott lenne a melegházasság. Az unokakérdés sem zavarna, mert nem azért szülök, hogy unokám legyen, a szaporodás a gyerekem saját döntése. Csak az számít, hogy boldog legyen az utódom, mindegy, hogy fiúval, lánnyal vagy hermafroditával.
2016. ápr. 18. 00:32
 30/43 anonim ***** válasza:

Ez is egy normális házasság, ne írd, hogy nem az! És persze. Ebben azóta vagyok biztos, mióta a kisfiam szemébe néztem először a szülés után. Tudtam, a férjem is azonnal tudta, hogy feltétel nélkül elfogadjuk őt és mindenben segítjük. Sosem fordulnék el tőle. Valószínűleg nem neveljük majd pszichopata gyilkossá, szóval haragudni se lesz rá miért.:)

Bennünk megbízhatna a gyermekünk, elmondhatná, hogy meleg. És igen, elmennénk az esküvőjére. Az unoka dolog engem nem foglalkoztat, lehet, hogy mert fiatal vagyok még (29), de lehet, hogy csak nem vagyok olyan, aki nyomot akar hagyni a világban. Ha így lenne, inkább feltalálnék valami egy új vitaminkészítményt.:))

2016. ápr. 18. 08:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!