Ha homoszexuális lenne a gyermeked és külföldön megházasodna örülnél neki, elmennél az esküvőjére?
Én ugyanúgy örülnék és segítenék amiben tudok. :)
Pláne ha tudom, hogy jó a kapcsolatuk és igazán szeretik egymást.
Örülnék,hogy boldog,függetlenül attól,hogy kivel.
Kivéve,ha a párja egy galápagosi óriásteknős,azokat nagyon nem szeretem. De gondolom ezzel mindenki így van.
Örülnék neki. Alapból úgy gondolom,hogy az esküvő az egymás iránt érzet szeretetről szól.
A szervezésben nem valószínű hogy részt vennék,nálam ők sokkal jobban tudnák hogy mit hogyan akarnának. De az esküvőn mindenképp ott lennék.
Az meg hogy nem lesz vérszerinti unoka egyáltalán nem zavarna, ha örökbe fogadnak és a gyereket a sajátjukként nevelik én is az unokámnak fogom tekinteni.
Isteneeeem, annyira unom már ezt az unoka dolgot... Attól, hogy meleg, ugyanúgy lehet saját gyereke! Még itthon is ha ügyeskedik, de egy olyan helyen ahol meg is házasodhat főleg... Különben meg egy heteró is dönthet úgy, hogy nem szaporodik. Akkor mi van?
A válasz amúgy igen, sőt amikor a külföldre költözésen gondolkozok, az is benne van nagyban, hogy ahova mennék ott nem ilyen kirekesztőek mint ebben az országban...
1. A gyerekem esküvöjére lemmnék, lakodalomba nem (mert az szerintem csak kirakat, semmi értelme sincs, viszont rengeteg péznt kidobnak az ablakon semmiért), függetlenül attól, hogy kivel házasodik.
2. Ebböl kövektezöleg szervezés nem sok lenne. Átélni meg nem nekem kell mint házasságot, hanem neki.
3. Soha eszembe sem jutott, hogy bármelyik gyerekemnek az a "dolga" hogy nekem legyen unokám - a gyerekkérdés az ö magánügye, nekem semmi beleszólásom és közöm sem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!