Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha homoszexuális lenne a...

Ha homoszexuális lenne a gyermeked és külföldön megházasodna örülnél neki, elmennél az esküvőjére?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy tudnál örülni neki? Ugyanúgy részt vennél a szervezésben és átélnéd az egészet mint egy normális házasságnál? Nem zavarna a tudat hogy nem lesz vérszerinti unoka adott esetben?
2016. ápr. 17. 15:31
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
76%

Én ugyanúgy örülnék és segítenék amiben tudok. :)

Pláne ha tudom, hogy jó a kapcsolatuk és igazán szeretik egymást.

2016. ápr. 17. 15:36
 2/43 anonim ***** válasza:
82%
Persze. Miért ne tudnék neki örülni? Az esküvő a szerelemről, boldogságról szól. Az már részletkérdés, hogy milyen nemű a partnere.
2016. ápr. 17. 15:37
 3/43 anonim ***** válasza:
67%

Örülnék,hogy boldog,függetlenül attól,hogy kivel.

Kivéve,ha a párja egy galápagosi óriásteknős,azokat nagyon nem szeretem. De gondolom ezzel mindenki így van.

2016. ápr. 17. 15:42
 4/43 anonim ***** válasza:
74%

Örülnék neki. Alapból úgy gondolom,hogy az esküvő az egymás iránt érzet szeretetről szól.

A szervezésben nem valószínű hogy részt vennék,nálam ők sokkal jobban tudnák hogy mit hogyan akarnának. De az esküvőn mindenképp ott lennék.

Az meg hogy nem lesz vérszerinti unoka egyáltalán nem zavarna, ha örökbe fogadnak és a gyereket a sajátjukként nevelik én is az unokámnak fogom tekinteni.

2016. ápr. 17. 15:46
 5/43 anonim ***** válasza:
73%
Nem zavarna. Jobban bánt, hogy itthon nem teheti meg és emiatt X ezer kilométert kell utaznia.
2016. ápr. 17. 15:52
 6/43 anonim ***** válasza:
77%

Isteneeeem, annyira unom már ezt az unoka dolgot... Attól, hogy meleg, ugyanúgy lehet saját gyereke! Még itthon is ha ügyeskedik, de egy olyan helyen ahol meg is házasodhat főleg... Különben meg egy heteró is dönthet úgy, hogy nem szaporodik. Akkor mi van?

A válasz amúgy igen, sőt amikor a külföldre költözésen gondolkozok, az is benne van nagyban, hogy ahova mennék ott nem ilyen kirekesztőek mint ebben az országban...

2016. ápr. 17. 15:54
 7/43 anonim ***** válasza:
74%
Hát, nekem nem lenne könnyű elfogadni, hogy a gyermekem homoszexuális, de tudom, hogy nem tartozik a hatáskörömbe. Mindamellett a pár neménél sokkal fontosabbnak tartom a tartós kapcsolat létesítését. Már csak ezért is mindenképp elmennék az esküvőre (persze csak ha meghívnak), és támogatnám az ifjú párt, amiben tudom, ugyanúgy, mintha különböző neműek lennének. Az örökbefogadással semmi problémám nincsen, sőt erre heteró párnál is ugyanúgy szükség lehet. Vér szerinti unokára remélhetőleg így is lesz esélyem, mert több gyereket szeretnék (de ez nem azt jelenti, hogy emiatt megkülönböztetném az unokákat).
2016. ápr. 17. 15:55
 8/43 A kérdező kommentje:
6-os, azért írtam hogy adott esetben, mert sok meleg pár nem akar gyereket. Meglep hogy ennyi pozitív komment van, sokkal rosszabbra számítottam.
2016. ápr. 17. 15:56
 9/43 anonim ***** válasza:
80%

1. A gyerekem esküvöjére lemmnék, lakodalomba nem (mert az szerintem csak kirakat, semmi értelme sincs, viszont rengeteg péznt kidobnak az ablakon semmiért), függetlenül attól, hogy kivel házasodik.

2. Ebböl kövektezöleg szervezés nem sok lenne. Átélni meg nem nekem kell mint házasságot, hanem neki.

3. Soha eszembe sem jutott, hogy bármelyik gyerekemnek az a "dolga" hogy nekem legyen unokám - a gyerekkérdés az ö magánügye, nekem semmi beleszólásom és közöm sem sok.

2016. ápr. 17. 15:56
 10/43 anonim ***** válasza:
41%
En nem tudnam elfogadni egykonnyen, bocsanat.
2016. ápr. 17. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!