Szerintetek jogos, hogy ezt elvárom?
De milyen szakra jár? Igen is nem mindegy, nem dicsekvés ez. Én műszaki szakon végeztem és első évben a társaság fele repült. Voltak olyan tanárok ahol nem hogy a kettes nagy szó volt, hanem elsőre a kettes.
És ha egy szakátlag a kettest épp hogy eléri az azt tükrözi hogy komoly szakról van szó. Nem bántás de ne hasonlítsunk már össze egy gépészmárnökit, egy kommunikáció médiatudománnyal....
"Szerintem az tovàbbra sem evidens, h a nyaralàs " jár". Teljesen függetlenül a jegyeitől az ösztöndíjàból tegyen félre, és ne felajànlja, h belead a sajàt nyaralàsàba, hanemfizessen amennyit tud és esetleg kérjen a szülőktől kiegészítést. Arról nem is beszélve, h vàlaszthatna is a programok közül, van az úgy, h egy nyàron nincs lehetőség nyaralni ÈS fesztiválozni."
Persze, hogy nem az, viszont nem tudunk semmit az anyagi lehetőségekről. Ha gond nélkül megengedheti magának a szülő a fesztivál kifizetését meg egy hetes balatoni nyaralgatás fizetését, akkor miért ne? A kettő összesen nem fájna valószínűleg 60-ba, feltételezve ha átlag diák színvonalról van szó, ez két átlagos kereset mellett azért nem olyan nagy luxus, ami miatt fejre kéne állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!