Ezt hogy mondjameg finoman Anyumnak?
8.-os ballagásom után nem sokkal, vettem magamnak egy laptopot, kifejezetten azért, hogy középiskolai tanulásomat könnyítsem ezzel. Anyának akkor egy saját gépe volt. Viszont Anyum gépe Karácsony után nem sokkal elromlott. Mondta, hogy majd február vége felé jönnek olyan gépek, amilyeneket ő szeretne, addig bírjam ki.
Ezzel alapjában véve nincs is probléma, bár nekem már egy ideje elég kényelmetlen, hogy én, Anyum és két tesóm (bár ők ritkán) használják a laptopomat. Főleg úgy, hogy én elkezdeném használni olyan 6-7 óra körül, amikor elkezdek tanulni, de nem tudom mert vagy Anyum vagy tesómék ott csüngenek rajta. Laptop helyett meg szerencsétlenkedhetek a telefonommal, vagy a tablettel, amiket meg amúgy sem szeretek pl. szótározásra használni. Emiatt már nem egyszer veszekedtünk Anyummal, de midnig csak az lett a vége, hogy én ne adjak neki ötleteket hogy mit csináljon és mit ne. Ezen felül még valamilyen vizsgája is lesz nemsokára, arra ugyebár intenzíven tanul, viszont én is szeretnék, most így év vége felé, amikor már kevesebb a tananyag, pl.: nyelvvizsgára készülni, amire ugyebár megint nem igazán tudok. Már az is eszembe jutott, hogy veszek neki egy új gépet, olyan szinten idegesít ez a helyzet. Valami egyéb ötlete van valakinek esetleg?
Jaj b..meg ne etess már azzal hogy neked feltétlenül muszáj hogy legyen számítógéped hogy elvégezd a kilencedik osztályt.. Vannak tankönyvek, ami abban van beseggeled, két óra egy nap maximum. Úgy beszélsz mintha egy phd diák lennél.
Elhiszem hogy zavar hogy a te gépedet más is használja, de ez egy hülye duma hogy neked csakis a tanulás miatt szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!