Hogy mondjam el anyumnak hogy van pasim?
En is azt gondoltam, hogy huu hogyan alljak ele, de hidd el, hogy annyira nem is veszes!!
Mobdd neki, hogy anu, megismertem egy fiut es nagyon megkedveltem. Messze lakik tolem, de mindketten komolyan gondoljuk!
Anya megismertem nemrég egy fiút. Távkapcsolatban élünk, de mindketten komolyan gondoljuk.
Ja és ne mondd meg neki, hogy apudék előbb tudták, csak ha rákérdez, hogy ők tudják-e már.
Ha félsz, akkor ott nagy baj van a szülői kapcsolattal..
ha valami csoda történne, és hipnózisban mesélne anyukád a fiatal koráról, lehet, hogy kiderülne, miért is olyan, amilyen..
persze én másként látom..ha az én tini lányom állna elém, hogy apa! a fiúval távkapcsolatban vagyunk, és komolyan gondoljuk az egészet...
Megsimogatnám a lányom buksi fejét, és helyeselve bólogatnék. Rendben kislányom, maradjatok továbbra is távkapcsolatban...be szép is az ilyen szerelem.
...pár év, és mosolyogni fog az egészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!