Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak nekem van ilyen érzésem?...

Csak nekem van ilyen érzésem? Anyumnak hiányzik az hogy ellenőrizgessen? 13\L

Figyelt kérdés

Tegnap anya szóvátette,hogy idegesíti az,hogy a táblagépemen(karácsonyra kaptam.És mielőtt valaki kikiáltana követelőzős kis tini pics@nak nem én kértem.Én karácsonyra csak annyit akartam hogy ne veszekedjenek,na az meg pont nem úgy lett,az ünnnepek nekem az ő vitájukkal meg apám részegeskedésével ment el) olvasok és már nem azt a netes játékot játszom mint régen(akkor még az zavarta).Meg hogy ő honnan tudja hogy nem e felnőtt taralmat olvasok(nem olvasok olyat).(Nincs külön szobám apám van egyedül a nagyobb szobába).Meg most már nem tudja mit csinálok,amúgy meg folyton azt leste kivel írkálok vagy mit csinálok gépen.Na pont ezért nem használtam a fbt.Most akkpr tényleg ez hiányzik neki hogy ellenőrizgessen?

13\L

#anya #tablet #ellenőrzés #13\l #ünnnepek
2015. aug. 28. 16:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
4%
Csak azt teszi ami egy anya kötelessége. Ügyel arra, hogy a hisztis, hálátlan kölyke ne keveredjen bajba.
2015. aug. 28. 16:45
 2/12 A kérdező kommentje:
nagyon hálátlan lehetek hogy csak annyit szerettem volna hogy ne veszekedjenek.... legalább ünnnepek alkalmaból...szörnyű ember lehetek...
2015. aug. 28. 16:50
 3/12 anonim ***** válasza:
36%
13 éves vagy, én megértem, hogy félt, annyi rosszat hallani, hogy neten milyen alakok akarnak ismerkedni fiatal lányokkal. Neki kötelessége vigyázni rád, kicsit értsd meg őt is. Mondd el neki, hogy milyen oldalakon jársz, beszéljétek meg, hogy kikkel ne társalogj neten, milyen képeket ne tegyé fel, stb.
2015. aug. 28. 16:57
 4/12 A kérdező kommentje:

3as

Hiába mondom el neki milyen oldalat használok nem hiszi el.Ismerőssel itkálok csak.Idegeneket be se jelölhetek mert anyu az ismerősöm fbn meg be is lép jatszani ilyen akarmiket.Képet naggyából nem is teszek fel mert se szép se csinos nem vagyok,tényleg még egy pedofilnak sem érné meg....

2015. aug. 28. 17:12
 5/12 anonim válasza:
100%
Mondjuk szerintem ez tényleg kicsit sok anyukád részéről..Nemtudod valahogy kikerülni ezeket a dolgokat? Mármint ,hogy ne legyen téma ,hogy te miket nézegetsz vagy valami.Megértem ,hogy félt de ez már kicsit magándolog ,hogy te kikkel és miről beszélsz..Bíznia kéne benned.
2015. aug. 28. 17:39
 6/12 A kérdező kommentje:
hidd el utolsó.ha én a gépen csetelek,akkor felhozza ugyis.idegenekkel meg nem beszélek max olyannal akit ő nem ismer.persze akkor meg még számon kér hogy honnan ismerem....ha meg megmondom hogy nincs köze hozzá besértődik rajta,meg hogy titkolózok.Amúgy meg nekem nincs gyomrom olyasmiket olvasni amire céloz.Egyszer megvádolt azzal hogy csavargok pedig csak a szakköröm tartott tovabb...
2015. aug. 28. 17:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyukám is az a típus, aki nem beszélgetéssel akarta megismerni a gyerekeit, hanem úgy, hogy elolvasta a naplót, kitúrta a táskát, és ha figyelmetlen volt valamelyikünk, akkor jött a letolás.

Ez a módszer pedig egyszerűen rossz. Szerintem már egy kisiskolást is megillet a privát tér és a magántulajdon.

2015. aug. 28. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az fb problémádra válaszolva: Miért nem csinálsz új profilt? Sokat nem tudunk neked így segíteni, sok sikert. :)
2015. aug. 28. 19:04
 9/12 anonim ***** válasza:
82%

Az nem baj, ha erdeklodik csak ugy latom egyszer erdekli egyszer nem egyszer ez a baja egyszar az. Kicsit szeszelyes. De ez nem miattad van, hanem ket okbol: az egyik apukad, ugyanis ha reszeges es emiatt nyilvanvaloan nem jo a kapcsolatuk, akkor sokat kell nyelnie es sajnos akivel egyutt elsz azon egyszeru levezetni a sajat feszultseget (es hat kicsit beledkot akaratlanul is).

A masik ok az hogy kamaszodni kezdtel es ezt a szulo pontosan tudja es ez a folyamat nekik se konnyu. Nem tudom mar mit olvasol, mit csinalsz...leforditva "kislanyom latom hamarosan felnosz es egyre tavolodsz tolem" persze ez igy normalis! :-)

Szoval fol a fejjel lesz ez még ennel rosszabb is es jobb is.

Otlet, amit kiprobalhatnal:

Magadnak is szabsz valami rendszert es hatart, hogy mikor es mennyit tablagepezel. Ez inkabb a csetelesre vonatkozik. Azaz ne legyel folyton elerheto ne pittyogjon a keszulek, ne ugorjanak fol kis ablakok stb. hanem pl. vacsoraidotajt legyen nyugi. Neha latvanyosan tedd felre a gepet erzekeltetve, hogy nem vagy fuggo.

2. Neha vond be anyudat is. Pl. emlitsd meg konkretan ki az aki rad irt es mit ujsagolt. Ne minden reszletet ossz meg vele, de olyat amiben kiancsi vagy a velemenyere vagy teged foglalkoztat es fontos azt batran. Valahogy ugy, hogy anyu kepzeld ma cseteltem Livivel es a szulei elutaznak nelkule egy hetvegere es o egyedul marad otthon. Neked mi errol a velemenyed? Vagy az egyik fiuosztalytarsam most meselte, hogy latta a moziban a ... filmet.

De csak ennyit par informaciomorzsa es megnyugszik. Ha onkent meselsz egy ido utan nem fog kerdezgetni.

Az olvasas kapcsan ugyanezt teheted sot ott neha mutasd is meg mit olvasol. Pl. Anya nezd ezt talaltam picassorol, te is elolvasnad?

2015. aug. 28. 19:07
 10/12 anonim válasza:
0%

Idegenekkel nem beszélsz... ennek ellenére most hány idegennek szólt ez a kérdésed? :D ráadásul gondolom anyád nem tud róla. Ülj le vele, mondd el neki, hogy tisztában vagy az internet veszélyeivel (már ha így van...) és ő lesz az első, akinek szólsz ha bárki furcsán viselkedik veled és hogy nagyon hálás vagy, hogy ennyire félt téged, mert nem mindenkinek a szülei figyelnek ennyire oda.

20/L

2015. aug. 29. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!