Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak nekem van ilyen érzésem?...

Csak nekem van ilyen érzésem? Anyumnak hiányzik az hogy ellenőrizgessen? 13\L

Figyelt kérdés

Tegnap anya szóvátette,hogy idegesíti az,hogy a táblagépemen(karácsonyra kaptam.És mielőtt valaki kikiáltana követelőzős kis tini pics@nak nem én kértem.Én karácsonyra csak annyit akartam hogy ne veszekedjenek,na az meg pont nem úgy lett,az ünnnepek nekem az ő vitájukkal meg apám részegeskedésével ment el) olvasok és már nem azt a netes játékot játszom mint régen(akkor még az zavarta).Meg hogy ő honnan tudja hogy nem e felnőtt taralmat olvasok(nem olvasok olyat).(Nincs külön szobám apám van egyedül a nagyobb szobába).Meg most már nem tudja mit csinálok,amúgy meg folyton azt leste kivel írkálok vagy mit csinálok gépen.Na pont ezért nem használtam a fbt.Most akkpr tényleg ez hiányzik neki hogy ellenőrizgessen?

13\L

#anya #tablet #ellenőrzés #13\l #ünnnepek
2015. aug. 28. 16:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

apám nem allandóan részeg....

utolsó igen ez nem tudja anyu,meg amugy is anonim oldal..

2015. aug. 29. 10:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is 13/L vagyok.Az én anyukám is szokott engem ,,ellenőrizgetni".Általában jól esik hogy törődik velem meg minden de néha meg idegesít.Anyukád kicsit túlzásba viszi, de nem hiszem hogy azért csinálja hogy piszkáljon téged.
2016. júl. 28. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!