Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagy gyermekes szülők! Ti...

Nagy gyermekes szülők! Ti elengednétek a 19 éves lányotokat a barátaival külföldre?

Figyelt kérdés
A lányom a párjával a legjobb barátnőjével és annak a párjával szertne elmenni Olaszországba egy hétre. Mindent magának fizetne de aggódom mi van ha történik vele valami hisz sohase ment el nélkülünk külföldre. Elengedjem vagy ne? Félek ha megtiltom azt hiszi nem bízom benne.

2016. ápr. 12. 13:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem elengedtek a szüleim.

érettségi után mentünk kb. 15-en együtt, buszos kirándulással egy hétre Görögországba.

Az utat diákmunkából és a ballagásra kapott pénzből fizettem, de költőpénzt kaptam anyuéktól is.

2016. ápr. 12. 14:23
 12/24 anonim ***** válasza:
98%
Magyarországon is annyi rosszat hallani, hogy az valami hihetetlen! És ha valami rossz történik, akkor miben segít az, hogy csak két utcával arrébb történt, nem külföldön. Azzal, hogy kimennek, nem lesznek nagyobb veszélyben, mint odahaza, a baj meg tök mindegy, hol történik, nem igaz? Ha valami olaszban történik, azt nem tudnád megbocsátani magadnak, ellenben ha a Balatonon történik, azt igen?
2016. ápr. 12. 14:29
 13/24 anonim ***** válasza:
2%
Soha hazátlan pártolná hogy menjen. Ne engedd, szép helyek vannak itt is Magyarországon! Vagy menjen Erdélybe az is szép! Magyarságtudatát támogasd ne a nyugat felé hajlást.
2016. ápr. 12. 14:29
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmivel sem biztonságosabb Magyarországon, mint Olaszországban (ha még valami háborús területre menne, megérteném az aggódást, de ennek így semmi alapja).. És igaza van az egyik előttem szólónak, mivel másabb ha ott történik vele valami, mintha a Balatonon?

EU-s TAJ kártyát váltson ki, biztos ami biztos alapon, ha esteleg neadjisten bármi történik, gond nélkül ellátják. Én magam rengeteget utazom az elmúlt 10 évben (hozzátenném, sokszor egyedül, amit 17 évesen kezdtem), egyszer volt idáig szükségem rá, de az is olyan dolog volt, ami bárhol megtörténhetett volna (elcsúsztam és eltörtem a karom).

Amúgy meg ha felelősségteljes, tájékozott lány, semmi baja nem lesz.. Még csak nem is megy egyedül. Nem kell félni a külföldtől. Olaszország szuper hely amúgy, nagy élményben lesz része.

2016. ápr. 12. 14:37
 15/24 anonim válasza:
100%
Felnőtt ember, saját magáért felelős. Van saját keresete, oda megy ahová akar és Neked semmi beleszólásod nincs! Fogadd el, hogy felnőtt a lányod!
2016. ápr. 12. 14:49
 16/24 anonim ***** válasza:
98%
19 éves a lányod, nem tilthatod el semmitől. Ezt mégis hogy gondolod?
2016. ápr. 12. 14:59
 17/24 anonim ***** válasza:
98%

Neked ez komolyan opció, hogy 19 éves létére megtiltasz neki valamit, ha teszem azt, még buzdítanának is rá? Remélem az első ilyen "tiltásnál" körberöhög a lányod.

Vedd végre észre, hogy egy felnőttről beszélsz.

2016. ápr. 12. 15:00
 18/24 anonim ***** válasza:
39%

13-as.

Ajánlom neked az isonzói csaták helyszínét.

A magyarok és az olaszok egyébként elég jó kapcsolatban vannak.

2016. ápr. 12. 15:23
 19/24 anonim ***** válasza:
97%

" Magyarságtudatát támogasd ne a nyugat felé hajlást."

LOL

Te itt most provokálsz vagy ennyire beteg vagy?

2016. ápr. 12. 16:13
 20/24 A kérdező kommentje:
Minden évben Erdélybe járunk hova menjen még egyszer? Nem tanulni akar hanem szórakozni a tengerparton
2016. ápr. 12. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!