Nagy gyermekes szülők! Ti elengednétek a 19 éves lányotokat a barátaival külföldre?
Engem elengedtek a szüleim.
érettségi után mentünk kb. 15-en együtt, buszos kirándulással egy hétre Görögországba.
Az utat diákmunkából és a ballagásra kapott pénzből fizettem, de költőpénzt kaptam anyuéktól is.
Semmivel sem biztonságosabb Magyarországon, mint Olaszországban (ha még valami háborús területre menne, megérteném az aggódást, de ennek így semmi alapja).. És igaza van az egyik előttem szólónak, mivel másabb ha ott történik vele valami, mintha a Balatonon?
EU-s TAJ kártyát váltson ki, biztos ami biztos alapon, ha esteleg neadjisten bármi történik, gond nélkül ellátják. Én magam rengeteget utazom az elmúlt 10 évben (hozzátenném, sokszor egyedül, amit 17 évesen kezdtem), egyszer volt idáig szükségem rá, de az is olyan dolog volt, ami bárhol megtörténhetett volna (elcsúsztam és eltörtem a karom).
Amúgy meg ha felelősségteljes, tájékozott lány, semmi baja nem lesz.. Még csak nem is megy egyedül. Nem kell félni a külföldtől. Olaszország szuper hely amúgy, nagy élményben lesz része.
Neked ez komolyan opció, hogy 19 éves létére megtiltasz neki valamit, ha teszem azt, még buzdítanának is rá? Remélem az első ilyen "tiltásnál" körberöhög a lányod.
Vedd végre észre, hogy egy felnőttről beszélsz.
13-as.
Ajánlom neked az isonzói csaták helyszínét.
A magyarok és az olaszok egyébként elég jó kapcsolatban vannak.
" Magyarságtudatát támogasd ne a nyugat felé hajlást."
LOL
Te itt most provokálsz vagy ennyire beteg vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!