Miért jönnek mindig az amíg az én kenyeremet szöveggel? 16/L
Figyelt kérdés
Minden nap előjön az én házamban élsz, az én kenyeremet eszed, én tartalak el stb. szöveg. Meg hogy semmit nem teszek/teszünk le az asztalra. Az a vicc, hogy a 13 éves húgomnak is szajkózza. Mit tegyen le egy 13 éves az asztalra???!!! Nem esett még le anyának hogy csak 16 éves kortól lehet menni diákmunkázni. Meg ez is. Engem NEM ENGED EL diákmunkára, pedig én már tudnék és akarnék is. Eleve értelmét veszti így az én kenyeremet eszel szöveg, pláne a 13 éves húgomnál. Úgy terveztem még 14 éves koromban, hogy 16 évesen megyek majd diákmunkára és 2-3 év alatt összegyűjtök annyi pénzt, hogy érettségi után AZONNAL leléphessek. Ebbe a helyzetben nem fog ez így összejönni, majd még 25 évesen is otthon fogok dekkolni és hallgathatom hogy az ő kenyerüket eszem. Nem vagyok stín 5-ös tanuló(a húgomal elentétben), de alapjáraton jó tanuló vagyok, nem iszom, nem drogozom, nem cigizem, nem szexelem stb. és rendszeresen csinálok házimunkát, bár anya előszeretetel hangoztatha hogy semmiben nem segítek neki... köszi! Kilátástalan a helyzetem, idegileg teljesen ki vagyok. Mit tudnék csinálni?2016. ápr. 10. 21:18
11/12 anonim válasza:
A szüleid ostobák. Ja és akkor menj sétálni amikor kedved van hozzá.
12/12 anonim válasza:
Frusztrált emberek a szüleid és ez ellen nem sokat tehetsz. Valószínűleg képtelenek az élet egyéb területén az önérvényesítésre, ezért otthon a gyengébbet (titeket) rugdossák, azt gondolják, ettől jobb lesz nekik. Sok mindent nem tehetsz, esetleg egy nyugodtabb pillanatban megkérdezheted, hogy mégis mit várnának el, mit tegyetek le az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!