Mit mondjak a családomnak, ha én nem akarok dolgozni, hanem járni a világot?
Figyelt kérdés
Még csak most álltam munkába 2 hónapja, és már elegem van belőle. Olyan munkát végzek, amit nem szeretek.
Érettségeim van, de nem tanultam tovább, mert nem tudom hogy mit akarok.
És elhatároztam, hogy nem dolgozok többet, viszont én akkor egész nap itthon ülnék és lazítanék, tehát nem sok hasznos tevékenységet csinálnék, amit a családom nem nézne jó szemmel.
Ezért arra jutottam, hogy én elköltözöm innen, ki az utcára, és járom a világot. Ha lehet fogalmazhatunk úgy is, hogy hajléktalan leszek.
Érzékeny szülőkről van szó, felbírják ezt dolgozni, hogy mostanában nem láthatnak?
19/F
2016. ápr. 8. 15:50
31/31 anonim válasza:
Mi lett? Kiköltöztél a "villából"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!