Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el itthon,...

Hogyan mondjam el itthon, hogy cigizek?

Figyelt kérdés
Anyukám is cigizik, nem érzi rajtam a szagot és kicsi az esélye a lebukásnak, ezért sem szeretném csak így eléjük tárni, de akkor mikor? Majd ha nagyobb leszek? Most 14 éves vagyok, nyáron gyújtottam rá először. Apukám mindegy, ő nem velünk él és nem is nagyon érdeklem, de anyukámtól kicsit félek, bár a nővérem is 13 évesen szokott rá. Anyukák, ti hogy fogadnátok?

2016. ápr. 5. 19:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát én cigizek, de 14 évesen valószínűleg kb. kitekerném a nyakadat. :D Főleg, hogy napi 2 szál és félév cigizés az semmi, itt még NAGYON EGYSZERŰ abbahagyni.

Viszont örülnék, ha elmondanád, mert ennyi idő után tényleg könnyű lerakni, szóval ebben próbálnék neked segédkezni.

2016. ápr. 6. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!