Hogyan mondjam el itthon, hogy cigizek?
Figyelt kérdés
Anyukám is cigizik, nem érzi rajtam a szagot és kicsi az esélye a lebukásnak, ezért sem szeretném csak így eléjük tárni, de akkor mikor? Majd ha nagyobb leszek? Most 14 éves vagyok, nyáron gyújtottam rá először. Apukám mindegy, ő nem velünk él és nem is nagyon érdeklem, de anyukámtól kicsit félek, bár a nővérem is 13 évesen szokott rá. Anyukák, ti hogy fogadnátok?2016. ápr. 5. 19:27
11/11 anonim válasza:
Hát én cigizek, de 14 évesen valószínűleg kb. kitekerném a nyakadat. :D Főleg, hogy napi 2 szál és félév cigizés az semmi, itt még NAGYON EGYSZERŰ abbahagyni.
Viszont örülnék, ha elmondanád, mert ennyi idő után tényleg könnyű lerakni, szóval ebben próbálnék neked segédkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!