Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem beteges ha...

Csak szerintem beteges ha valaki 34 évesen a szüleivel él és még szűz?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, egy srác nem vált le a szüleiről, nem képes felelősséget vállalni, önálló döntéseket hozni, benne ragadt a gyermeki státuszban. Barátnője soha nem volt, barátai sincsenek, és csak maszturbálással él szexuális életet elmondása szerint azt is egyre ritkábban. Azt mondja neki ez így jó, és már ha eddig nem változott meg nem is fog.

Milyen élet az ilyen? Szerintem nem normális. Perverz és beteg élet. Mi lesz vele ha egyedül marad és nem lesz senki aki az ajtót rányissa ha gondja van sem.

2016. ápr. 4. 14:31
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
83%
Ha neki így jó, hát így jó. Szerintem nem kéne vele ennyit foglalkozni. Megértem, hogy furcsának tartod, de inkább hagyd rájuk.
2016. jún. 23. 17:13
 42/50 anonim ***** válasza:
13%

Abnormális, természetellenes életforma.

Személyiségzavaros.

2016. jún. 24. 16:08
 43/50 süti15 válasza:
0%
szar ügy
2016. jún. 24. 16:38
 44/50 anonim ***** válasza:
18%
Lúzerség,az Ő baja.
2016. jún. 24. 19:05
 45/50 A kérdező kommentje:

öngyilkos lett.

ennyire volt neki jó ez az állapot.

2016. aug. 22. 21:20
 46/50 anonim ***** válasza:
Az ő döntése.
2016. aug. 22. 21:25
 47/50 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudhatod, hogy miért tette.

(Azután történt, hogy feltetted a kérdést, vagy még előtte?)

2016. aug. 22. 22:50
 48/50 anonim ***** válasza:
0%

manapság áz az átlag

lúzer nemzedék a képernyő elől senki nem rugdosa ki az iléyen nyomorékokat

2016. aug. 23. 02:03
 49/50 anonim ***** válasza:
78%

"öngyilkos lett.

ennyire volt neki jó ez az állapot"

Mi van, rájött hogy senkiben sem bízhat mert kibeszéli az interneten?

Amúgy meg: Tényleg öngyilkos lett,, vagy csak ezzel akarod igazolni hogy ilyen durván beleszólnál az életébe?

2016. aug. 23. 06:18
 50/50 anonim ***** válasza:

Nehéz elhinni,hogy öngyilkos lett. De már magát a kérdést is ilyen formában,hiszen egy ilyen zárkózott ember ilyenről nem beszél senkinek sem,hogy mikor maszturbál főleg nem egy "ismerősnek". Én magam aki teljesen más életet élek se beszéltem még ilyenekről senkinek pedig vannak barátaim.

De alapvetően is egy ilyen személy akit leírsz nincs benne elég bátorság,hogy öngyilkos legyen,sőt ő maga nem is érzi úgy,hogy ez az állapot "rossz" lenne. Emiatt bocsáss meg,ha ennyiből nem hiszek neked..

Annyit viszont,ha valóban igaz akkor a te felelősségedet is erősen érzem,megbízott benned annyira,hogy arról beszéljen mikor maszturbál ,valószínűleg arról is beszélt,hogy neki ez az élet nem jó így és egyre kevésbé látja az élet értelmét,azaz tudnod kellett volna a szándékról és megtenned minden lépést,hogy ez ne következzen be ,nem pedig ide kiírni ezt a kérdést,hogy ezzel is belerúgj az amúgyis földön fekvőbe...

2016. aug. 23. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!